onsdag 13 oktober 2010

Vart finns ni?

Det här med att hitta andra ug som man kan tukta är inte helt lätt. Kan lova er att män det finns det gott om men tjejer/kvinnor är det väldigt dåligt med. Det ska vara någon som kan ge mig/oss njutning på flera sätt. Det handlar om att tillfredställa oss mentalt i första hand genom att vara tillags. Det kan innebära sex om det är det jag kräver. Vi kollar ju runt på lite olika ställen men det blir ju liksom inget av det hela. Har lagt ut lite olika krokar så vi får väl se vad som kan hända.

Så ni tjejer/kvinnor som är sugna eller nyfikna hör av er så får vi diskutera era förutsättningar. Vi anpassar oss efter eran nivå och tillsammans så utforskar vi gränser osv.

söndag 10 oktober 2010

Lite nytt

Nu har det gått lite för många dagar sedan sist tycker jag.
Det har varit fullt upp ett tag med olika evenemang osv.
Det har varit tjänsteresor åt alla håll o kanter.

Nu är man tillbaka i verkligheten.
Igår byggdes det lite ute i förrådet och det resulterade i att Slynan fick sig ett eget andreas-kors som dessutom är ihop fällbart. Det är ju inte lika stabilt som ett fast monterat men vad gör man inte när det finns barn i familjen. Det tar väl ungefär 30 sek att montera ihop det just nu. Detta var ju tvunget att invigas igår kväll. Så Slynan fick gladeligen ställa upp.

Dagen börjades med att Slynan fick en kort kjol att ta på sig tillsammans med strumpebandshållare o strumpor. Till detta svarta stövlar och hon var väldigt vacker i detta. Gillade dom här strumporna bättre än stay ups'en som hon brukar ha. Det blir något mera stil o finess över strumpebandshållare.

Planen var att stanna efter vägen när vi varit och handlat för att Slynan skulle få gå ur bilen och lägga sig över motorhuven med uppdragen kjol. Detta längsmed en väl trafikerad väg. Det hela skulle dokumenteras med en bild. Nu inträffade lite andra saker så vi kom inte hem innan det blev mörkt.

Väl hemma igen så bar jag in korset och stupstocken för utprovning.
Lite korrigeringar ska göras men slynan fick sitta på korset och ta emot nypor och några orgasmer. Ståendes på alla fyra fick hon sedan pisk, smisk och kuk blandat med orgasmer skapade både för hands o med leksaker.

När vi var halvfärdiga så började Slynan bli trött o illamående så det var dags att bryta då. Den respekten måste man ge henne om det ska bli någon tillit av det hela. Får se vad hennes reaktion är idag så här dagen efter.