lördag 4 augusti 2012

Hemma igen

Då landade vi hemma igen igår kväll efter att ha kuskat runt kors o tvärs några dagar i Sverige. Det är skönt att komma iväg en stund för man uppskattar hemmet mer efter åt. Det har varit riktigt skönt men man hinner ju inte med något perverst på en sån här resa. Det är väl helt enkelt så att man får ta igen det ordentligt nu när man är hemma igen. Både jag o Slynan behöver komma in ordentligt i det igen för man blir lätt slapp. Nu ligger ju problematiken i att piskandet är just nu svårt här hemma pga lov så det gäller att hitta andra former av utövande.

måndag 30 juli 2012

Nedräkningen inledd

Semestern börjar lida mot sitt slut nu när det bara är en vecka kvar. Fördelen är väl att man kommer in i mera rutiner när det återgår till jobb igen. Denna vecka ska vi spendera med familjen så det blir hektiskt men något ska Slynan hinna bli utsatt för. Vi har som sagt hunnit med att vara ute på The Mansion några gånger och vi har haft trevliga besök av pervon här hemma också. Just det här att kunna umgås med våra långväga vänner blir en höjd punkt då det ju inte sker dagligen utan det blir några gånger om året. Vi har hunnit med att ha våran första ordentliga pisk session på nästan 10 månader vilket kändes riktigt bra. Vi utforskar nya saker och njuter tillsammans. Vi utvecklas vilket är skönt istället för att bara stå o stampa på samma ställe. Vi gör det utan gnäll utan det finns en stor tacksamhet över det hela.

söndag 29 juli 2012

Snabb visit

Ägnade gårdagens kväll ute på The Mansion med goda vänner. Mycket trevligt med inslag av pisk. Hjälpte en bekant med hans ugis vilket inte var olustigt.