fredag 10 december 2010

Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu när vi fått några barn i säng. Jag vill framförallt tacka för dom bra kommentarerna på det föregående inlägget. En del av dom som läser våran blogg känner ju naturligtvis oss och vet hurdana vi är. Ni andra har enbart fått en bild av oss via bloggen, därför känns era kommentarer väldigt sköna att få. Bara så ni vet ska vi försöka oss på att ha lite sex för första gången på snart en o en halv vecka. Ja ha tänker några av er då. Precis som om det skulle ha varit något jag har varit utan i ett halvår osv. För oss är en o en halv vecka länge och framförallt när det har varit pga sjukdom. Därför ska vi försöka oss på något så perverst som mjuksex. Bara känna varandras närhet och älska med varandra. Så mina vänner därute ta hand om er o framförallt njut.

tisdag 7 december 2010

Svar på kommentar

Idag fick vi en kommentar på ett tidigare inlägg.

Anonym sa...
Älskar ni era barn? Ibland känns det som att ni inte vill något hellre än att bli av med dem. Vad skulle ni göra om ett av era barn kom på er under sex? Skulle de inte bli rätt chockade, skrämda och förfärade om de såg sin pappa binda och misshandla deras mamma?

På detta kan jag bara svara att vi gör allt för våra barn.
Dom få gånger vi är helt barnlediga så lever vi ut våra lustar.
Det sker inget bindande eller piskande när det finns barn i huset.
Det är något som vi valt att dom inte ska komma på oss med.
Det är en väldigt viktig sak för oss och för att respektera barnen så är vi inte helt öppna med vårat sexliv. Dom ska inte behöva höra från andra att vi håller på med Bdsm. En väldigt viktig sak att påpeka i detta sammanhang är att våra barn har aldrig ens kommit på oss med att ha "vanlig" sex.

Jag och Slynan väldigt nogranna med hur det sköts inför barnen.
Det kanske kan tolkas i mina texter ibland att jag skulle vilja ha mera stunder utan barn. Det är en känsla som säkerligen alla föräldrar känner vid något tillfälle. Saken är ju den att när barn blir större blir dom mera självgående och kan med andra ord sköta sig mera själva. Man behöver inte göra allt åt dom. Vi har ett par barn där man får göra allt åt dom och ibland när man känner att man behöver ha tid för sig själva så kan det vara lite frustrerande. Det är inte mer negativt än så.

Jag tror det finns väldigt många föräldrar ute i sverige som inte ställer upp på sina barn lika mycket som vi gör.

Bara för att vi är aktiva inom Bdsm så är det inte så att vi har sexleksaker, bojor, piskor mm framme utan sådant sköts på ett väldigt diskret sätt.

Måste ställa lite mot frågor.
Hur gör du själv när du har sex?
Har du själv blivit påkommen?
Är faktiskt lite nyfiken på hur du själv hanterar sådana saker.

Med tanke på hur mycket vi har sex så är det väldigt bra att inte ha blivit påkomna vid något tillfälle. Det visar hur mycket vi respekterar våra barn. Vi har skaffat våra barn för att vi vill ha barn. Vi älskar våra barn och uppskattar verkligen det som dom tillför oss.

Problematik

Slynan har ju lite sjukdom just som hon dras med.
Ett resultat av det är att Mr M är hemma för att ta hand om henne och marktjänsten. Ett seriöst problem för oss båda är att vi är så kåta men vi kan inte knulla för då skulle huvudet på Slynan gå sönder. Hennes huvudvärk är hemsk och då pratar vi inte om något som treo rår på.

Vi har följdaktligen inget annat val än att vänta ut det.
God Slyna som hon är så har hon ju en bar bak så jag får något att titta på.
Det är en väldigt trevlig aptitretare som jag uppskattar.
Kan ju lova att det gör mig ju inte mindre kåt.
Passar på att pussa henne på baken med jämna mellanrum när hon ligger i soffan o vilar.

Är ju så förbannat förälskad i henne.

söndag 5 december 2010

Undrar lite vad ni tycker

Vi har ju en profil på en site för sex.
Vi letar ju efter både slavar, toyboys, toygirls och andra par på den sidan. Ibland hittar man små guldkorn som man skapar kontakt med osv. Men det som är väldigt intressant är just när man söker folk i en viss ålder fast dom flesta som svarar är äldre män utan något intressant som attraherar oss. Dessutom förstår jag inte hur det kommer sig att män tror att ju fulare bild dom har på sin styva kuk dessto mer faller man för dom.

Ser hellre en bild på en slak kuk med lite tanke bakom.
Tyvärr fattar inte folk att deras bilder inte gör en intresserad.
Vet inte om någon faller för dessa bilder men antagligen gör någon det om inte annat så njuter dom själva av att visa upp kuken.

Har ju själv visat kuken på bloggen men ofta finns det en tanke bakom bilden osv.
Vad anser ni själva om dessa kuk bilder på en styv kuk.