fredag 15 april 2011

Äntligen lite fredag då. Kan säga att det ska bli rejält skönt med att vara ledig eller snarare att ta tag i allt här hemma. Gäller ju på med en del saker för att vi ska kunna ha det lite smidigare o lättare framöver. Pga olika orsaker så är det egen tid med familjen som gäller det finns inte utrymme för något annat just nu. Det är så att vårat eget välbefinnande går i första hand denna gång. Längtar dock som fan efter att få ställa upp någons bak och dundra på med piskan så det blir fina röda ränder.

onsdag 13 april 2011

Det känns som om en hel del skulle behöva lugna ner sig lite grann så vi får utlopp för vissa saker. Tänker inte stressa fram något utan det tar den tid det tar. Det pågår små kommenderingar under tiden och vissa saker som ska uppfyllas men dom stora bitarna får vänta. Just nu går tiden åt till vårat privatliv och den som inte tar det är det synd om. Vissa saker går före allt annat helt enkelt. Det som glädjer mig är att Slynan gjorde ett uppdrag åt mig i måndags som hon genomförde utan knorrande. Det var verkligen en sak jag inte trodde om henne men det visar hur enormt duktig denna Slyna har blivit/är. Det är små saker som gör att man blir stolt framförallt när det är en sak som hon själv inte njuter av. Jag bara avsluta med att jag älskar min Slyna och att jag är så lycklig som har henne.

måndag 11 april 2011

Det är med ett stort leende som jag ser Slynans bröst. Dom har fina blåmärken sedan förra veckan. Det är mig ett sant nöje att trycka in ett finger i blåmärket för att se hennes minspel eller när jag tar ett fast tag om bröstet o klämmer lite. Vi väntar in en undersökning hos läkare bara sen ska hon straffas för sitt slarv. Tycker det känns onödigt att hon går till läkaren med randig bak samt insida på låren. Däremot när hon varit där ska det ömma att sitta i några dagar. Då blir det Slynan som får stå på alla fyra med vikter i bröstvårtorna medans hon får pisk o låter hon otacksam får hon ringgagen i munnen.