onsdag 15 december 2010

Den sista tiden känns det som om ingenting har gått som man vill. Det är fan strul med allt och dessutom är det så när Slynan är dålig. Vi pratar inte dålig som i förkylning utan riktigt dålig. Det har börjat lätta men det är väldigt påfrestande för oss båda. Saker har strulat på jobbet och även allt annat man tagit sig för. Det börjar komma till en gräns där allt får vara nog. Tycker att någonting borde kunna komma till våran fördel snart men det är motgång på motgång. Lagom när man har hämtat sig från vissa saker kommer nästa käftsmäll. Är fortfarande inte klar med det som skulle ha varit klart innan augusti var slut. När det bara strular tappar man sugen totalt. Jag ska snart se till att gå i ide och bara bry mig om dom närmaste ett par veckor. Folk får respektera att det blir jul o nyår, en tid för att umgås o njuta tillsammans. Det som känns väldigt skönt är att ha Slynan vid sin sida. Utan henne hade jag gått in i väggen för ett tag sedan. Det är dock hon som blivit lidande för att jag inte fått allt klart när det skulle bli klart. All ledig tid har jag spenderat med att få saker färdiga. Det tär på ett äktenskap att inte ägna sig åt varandra.

Smisk på dig min underbara Slyna.

tisdag 14 december 2010

Inför jul mm

Satt som sagt o tittade lite på andra ställen igår.
Både läste så jag fick ideér samt kollade lite bilder för andra ideér. Det blir en hel del som man kommer att prova i framtiden men även en del saker som ska tillverkas. Dock inga avancerade saker utan relativt enkla saker som ger mycket resultat. Dessutom har jag kommit fram till att det ska monteras lite nya krokar på strategiska ställen i hemmet.

Det börjar bli mycket amplar och andra prydnads föremål som hänger i kraftigt överdimensionerade krokar o öglor. Man lär sig att maskera o förklara saker väldigt väl. Samtidigt så märker man ju när man kommer hem till någon med samma intresse.

Nu så här inför jul så får man börja släppa alla projekt som man har. Det är faktiskt en tid för familjen och det ska man ta vara på. Jag undrar om jag kommer få en Slyna inslagen i paket i år som ligger under granen. Det måste ju i så fall vara det bästa paketet man kan få.

På jul i år ska Slynan få ha en julklänning på sig utan trosor förstås. Strumpebandshållare med strumpor och en schysst bh till.
Dessutom ska hon få ha sina metalbojor på sig dom som ser ut som armband men som den invigde ser vad det är för något.

Jag vet ju dessutom vilken julskinka jag vill se ligga på bordet.
Det får jag ta några dagar efter jul då vi är själva en stund.

Så det här är lite om Mr M´s planer inför jul.

måndag 13 december 2010

Nya ideér

Mr M satt precis och läste en massa dagboks inlägg på en site.
Det är ju inte utan att man blev lite smått kåt.
Fanns mycket godbitar där som jag kan tänka mig att använda mot ug:isar. En del saker kommer garanterat Slynan få råka ut för framöver och en del av sakerna kommer andra att bli drabbade av.

Det börjar infinna sig en enorm lust att plåga någon nu.
Har en hel del nya saker som ska provas eller framförallt ideér som ska förverkligas. Måste ju säga att just det här att läsa vad andra gör eller fantiserar om gör att man får mycket nya fina ideér.

Just nu så är ju min Slyna dålig så vi ligger lågt med allt vad Bdsm heter för tillfället men jag kan ju säga att lusten blir inte mindre för det. Det är ju snarare så att man blir mera taggad o längtar tills hon ska bli frisk så vi kan börja igen.