lördag 1 maj 2010

Snabbt om Valborg

Mr M o Slynan tillbringade ju som bekant Valborg på The Mansion.
Ett mycket bra val av oss får jag lova. Att bara komma dit är ju så avslappnande o bekvämt. Att träffa alla som vi träffat tidigare gör ju inte saken sämre. Det är en viss gemenskap mellan oss som träffats där flera gånger.

Denna gemenskap gör att när något par leker så blir det gärna fler som passar på att delta i samma dungeon med sig själva eller så helt enkelt hjälper man till o ser till så det fungerar. Mr M o Slynan gick en promenad i källaren o kollade lite då vi kom in i en dungeon där det städades upp från sessionen innan. Var på mannen i fråga undrar om vi inte ska pröva lite så upp med Slynan i sträckbänken och började pulla henne mot en orgasm. Men Slynan hade gett sig tusan på att hon inte skulle komma. Det var en tanke hon snart fick ge upp för orgasmen kom närmare o närmare. Tillslut kom hon inför denandre mannen.

Våra andra lekkamrater kom in o började delta när vi provade rottingen på Slynan. Så den ug började pulla Slynan samtidigt som Mr M piskade Slynan. Den ug fick smisk av sin Master varpå den tredje mannens ug kom in o blev placerad framför Slynan o piskad. Efter en liten stund började det sista paret att knulla framför Slynan medans vi piskade henne o pullade henne. Hur många orgasmer Slynan fick vet jag inte men det var ett antal.

Det kan vara lite svårt för nya ansikten att komma med på våra lekar men jag hoppas ju att dom gillade det dom såg av oss. För delen är ju det att har någon en stängd dörr så får man vara ifred. Det var vid några tillfällen jag störde mig på att folk inte respekterade att man är tyst om man får komma in o se på en session. Det händer ju väldigt ofta att man går in tillvarandra för att se på. Det är ju en del av njutningen att visa upp varandra. Men det var som sagt vid några tillfällen då folk stod o pratade högljutt i dörr öppningen. Det är väldigt störande för dom som håller på och försöker ge varandra njutning.

Men på det helataget en väldigt trevlig kväll med både nya o begagnade vänner.
Mera rapport kommer bara man får smälta in det hela.

fredag 30 april 2010

Bara allmänt

Mr M har mått lite små dåligt dom sista dagarna och det har resulterat i att sexlusten inte riktigt har infunnit sig. Igår försökte Slynan att smeka o runka Mr M med olja som vanligt. Det blev inte en reaktion på saken mellan benen. Han var livlös. Då insåg Slynan hur illa det egentligen var med Mr M.

Idag har det bara slappats för att klara av kvällen för den ska inte missas under några som helst omständigheter och nej jag smittas inte. Det är en reaktion på epoxygolv. Tänker inte gå in närmare på detaljer men har haft feber o magproblem efter det.

Mår bättre nu o ska piska Slynan ordentligt.
Jag är på ett humör som säger mig att hon kommer att ha ont inte bara på baken utan även vara öm på andra ställen av kroppen. Hon kommer vara sur på mig i morgon men det hela görs bara av kärlek. Det är trotsallt frivilligt annars har hon ju alternativet att säga stopp. Det är skillnaden mellan bdsm och idioter som spöar på sina fruar/flickvänner. Där handlar det enbart om att skada någon. Bdsm handlar om att skapa njutning och smärtan i sig skapar en njutning efteråt och ett lugn i själen på många. Det handlar om att pusha och vårda varandra. Det absolut viktigaste med Bdsm är att vårda varandra efteråt när man är som mest sårbar.

Det är väldigt många som inte förstår det.
Just därför har jag väldigt svårt för att unga tjejer hänger sig till äldre män som rent utsagt spöar på dom o våldtar dom med ursäkten att det är Bdsm. Dom finns oftast inte där och ger den trygghet o stöd som behövs när någon landar. Det är inte skönt att landa när det rör upp känslor av alla de slag. Det har varit gånger då det tagit Slynan över en vecka att landa efter en riktig omgång. Då gäller det att finnas där o kunna ge närhet o stöd. Dom som inte gör det är ju trotsallt Duminanta o inte Dominanta. Det är ju en diskussion man kan föra i evighet men jag har mina åsikter o dom står jag för.

Är det något en ug behöver så är det stöd o närhet efteråt.
En del tänder ju på smärta o andra på psykisk undergivenhet.
Men allt kräver olika efterarbete men likväl behövs det ett enormt efterarbete.
Det finns dom som säger att det inte är så men sanningen är nog att det är så även för dom.

Nu svävar det iväg men jag har nog lite för mycket tid nu när jag bara tar det lugnt.

Äntligen Valborg

Så har då den stora dagen kommit.
Det laddas inför en tripp till det trevliga The Mansion med trevligt folk.
Mr M var där en sväng redan igår o hjälpte Lorden med lite praktiska bestyr för att rädda helgen för alla andra. Lite slitigt men vad gör man inte för att det ska fungera.

Slynan ska sättas på prov och det finns väl vissa risker att Mr M låter andra göra en del jobb med Slynan eftersom Mr M inte varit på topp dom sista dagarna.

Det ska packas ner lite saker i den hemliga väskan.
Slynan blir ju lite smått nyfiken på vad som finns i den så det blir väl ett lås på den.
Som tur är finns det mesta redan på plats i huset men man behöver ju ta med sig sina favorit saker. Slynan har ju slarvat en del under veckan och det kommer ju resultera i en del pisk. Möjligtvis inte bara på baken för det njuter hon ju utav. Det är dags att hon får känna på lite mera bestraffningar även när vi är där. Det ska inte bara vara ett nöje. Dessutom blir hon ju triggad att ta emot mera när vi är där än vad hon klarar hemma.

Säga vad man vill men stämmningen o miljön gör verkligen sitt till.
Ska bli ett nöje att nypa Slynan i skinkorna dom närmaste dagarna.
Efter denna helg ska hon få tid att landa och under den tiden får hon vara elak mot Mr M sedan börjar lite uppfostring av Slynan. Det kommer inte vara populärt men så nyttigt för att få henne att släppa en del spärrar hon har.

torsdag 29 april 2010

Mående

Mr M mådde skit igår så det blev till att ligga under ett täcke i soffan.
Dessutom att gå o sova tidigt. Någon form av frossa hade infunnit sig.

Nu känns det bättre men minsta symptom under dagen så åker jag hem.
Har en viktig helg att tänka på.

onsdag 28 april 2010

Allmänt om helgen mm

Slynan började fråga Mr M lite om planerna inför helgen.
Vet inte om hon börjat bli nervös eller vad det är.
Nu fick hon ju inte veta så mycket mer än att jag sa att hon ska nog räkna med lite gag. Då kom det ett litet försynt.
-Men jag gillar ju inte gag.

Fördelen är att i det stora huset så finner sig Slynan väldigt lätt i vad jag vill.
Där är det mestadels bara göra som jag säger o det vet hon.

Det där med att sotaren skulle komma i går var visst fel det är idag.
Så vi ger Slynan en ny chans att vara klädd o smyckad idag.

Till helgen är det ju iaf tänkt att Slynan ska ha ont i några dagar efteråt med problem att sitta osv. Det är ju en viss del av njutningen just den att hon kan kolla på sina märken o vara en stolt Slyna. Tänka tillbaka o konstatera att det där gjorde jag bra och var Mr M till belåtelse.

Ska börja fundera lite idag på vad jag ska göra med henne o hur jag vill ha henne.

tisdag 27 april 2010

Slynan ska få hembesök

Idag ska sotaren komma o göra ett besök i våran fläkt kanal.
Därför fick Slynan det hedersamma uppdraget att ha kort kjol utan trosor idag. Anser dessutom att hon som en god fru ska vara vacker när det kommer hantverkare. Alltså analsmycke på plats. Mr M är ju en form av hantverkare själv och anser att det gör faktiskt inget om folk (kvinnor) försöker se lite vackra ut när vi kommer hem till dom. Det blir ju lite roligare att jobba då allt blir så mycket trevligare. Där med inte sagt att dom behöver se ut som sexobjekt för det är det många män som inte skulle klara av.

I övrigt drar det ihop sig till valborg på The Mansion.
Har väl inte direkt planerat något denna gång utan det blir lite att se vad som händer. Har väl lite funderingar på vad jag vill utsätta denna underbara kvinna för. Jag vet ju många av hennes svagheter och det ska ju naturligtvis pushas på dom. Det är bättre att göra det där än hemma, för på plats så släpper Slynan mera på sig själv. Där kan hon triggas att gå längre än hon gör hemma. Däremot så klarar hon samma saker hemma sen för hon har gått förbi en mental spärr. Det gäller ju att utvecklas och må bra. Man ska inte pusha någon för långt så det blir en riktig drop av det hela. Det kan vara svårt att komma tillbaka ordentligt då.

måndag 26 april 2010

Nya planer

Veckan då Slynan fick köra med Mr M är numera över.
Det är nu Mr M som har rätten att utnyttja Slynan.
Hon ska sparas så mycket det går tills valborg då hon garanterat kommer få smaka på piskor mm. Det ryktas om pokerspelande under valborg. Mr M är väldigt dålig på poker så det finns väl en viss risk att jag råkar spela bort Slynan till någon annan. En lite häftig tanke att någon annan då får ta sig an hennes humör. Men hur skulle det bli om man vinner någon annan och får piska på den personen. Också en intressant tanke.

Ska ta det lite lugnt med Slynan under veckan dock ska hon få känna på att hon är tillbaka i den vanliga ordningen igen. Har minsann skaffat mig lite nya ideér under veckan. Ska ta o försöka hinna med lite tillverkning också, det är en del saker jag behöver ha innan fredagen. Så det får bli lite stunder i förådet under närmaste dagarna.

Det ska bli mig ett nöje att få prova en del saker på Slynan under veckan.
Dessutom känns det som om det ska bytas väska inför helgen.
Den vi har haft när vi åkt till The Mansion hittils känns numera för liten.

Det ska bli väldigt intressant och se om min Slyna är en så duktig Slyna som jag tror på fredag eller om det kommer att gå på ren djävlar anamma från hennes sida då.

söndag 25 april 2010

Mr M tillbringade dagen på The Mansion igår. Det pysslades inför valborg med diverse saker. Helt enkelt en bygghelg som i vilken idrottsförening som helst. Vi sysslar ju dock med annan form av träning. 

Mr M hade sovit gott efter att ha blivit utsatt för Slynans elakheter på fredagskvällen. Då hon band mig ståendes som ett X i vardagsrummet o hängde stekpannor i kuken på mig. När hon ansåg sig klar med det så fick jag gå runt i en av hennes klänningar. Inget jag tänder på att göra så därför fick jag göra det som en förnedring. 

Åter till lördagen då jag blev hängandes över sängen som ett X. Slynan piskade på mig lite innan hon lät mig hänga där i 40 min. Sedan kom hon in o lekte lite med min bak o piskade mera. Efter det gick hon o duschade i 20 min. När hon kom tillbaka la hon sig under mig o onanerade medans jag bara kunde se på. När hon kommit började hon piska mig igen. Hon stoppade in ett finger i baken på mig. Hon hade vid det här läget kopplat loss mina händer så jag fick runka. Medans jag runkade så hade hon tydligen stoppat in flera fingrar i mig. Så när jag väl kom hade jag 4 fingrar i mig upp till tumroten. Nästa gång ska hon helt klart få stoppa in hela handen i mig.

Det är något jag velat pröva länge nu. Ändå sedan en av Slynans väninnor berättade om att hennes gubbe gjort det på henne.

Måste verkligen säga att jag älskar denna Slyna över allt annat som finns. Hon är mitt allt. Är så glad för allt vi utforskar tillsammans.