lördag 4 december 2010

Rapport från vardagen

Den här årstiden kan ju ta knäcken på vem som helst.
Man får ju ingen ork till något även om lusten finns.
Vi har varit sjuka till o från i flera veckor nu.
Är det inte Mr M som är hängig så är det Slynan som är dålig.

Det här skapar en viss frustration hos oss båda.
Något vi måste bryta. Alla ni som har familj vet att det inte bara är att släppa allt o göra en del saker. Man måste ju ta hänsyn till resten av dom som finns i familjen. Det gäller inom det mesta och får ofta resultatet att tiden inte räcker till.

Det finns en hel del saker som man skulle vilja ägna fritiden åt men det får man ta när barnen blivit större o mera självgående. (Längtar som fan). Tänk att kunna ägna sig åt varandra o ge varandra njutning både själva och med andra utan att det ska planeras till förbannelse. Nu har vi ju valt att skaffa barn så det finns inget negativt i det för dom ger mer än det kostar. Dock har ju inte alla barnlösa någon förståelse för det vilket kan ställa till enorma problem o konflikter.

Mr M o Slynan ska väl försöka ta sig iväg på någon resa framöver utan barn för att rå om varandra. Slynan kommer ju att få vara den slampa som hon är fullt ut då. Det är lite lättare när vi inte är på hemma plan.

onsdag 1 december 2010

Idag var det lite fostrande att kliva ut. Det river lite. Nu finns det ju helt klart dom som har det värre men jag anser att minus 18 räcker till. Nästan så man skulle vilja låta någon springa runt naken utomhus med några rullningar i snön också. Det är inget för Slynan så det skulle man behöva ta någon annan till. I övrigt så är det inte så mycket som sker då det installeras en massa saker i hushållet. Det gör att andra saker får ligga lågt. Ett av barnen har dessutom blivit sjukt igen så det går inte leka så avancerat om det vaknar mitt i allt. Hur som helst så har jag en underbar Slyna vid min sida. Hon är mitt allt.

söndag 28 november 2010

Gaahhhh

Tycker inte om den här kylan som kommit.
Har tyvärr lite för mycket kvar som ska göras innan den är tillåten att komma. Har ägnat dagen åt utomhus jobb i snöyran. Det kan inte vänta och därför har tyvärr Slynan blivit åsidosatt. Det är inget jag gillar och framförallt inte nu när hon är dålig.

Känner mig lite som en elak man som inte sköter om henne.
Får försöka ändra mig på den punkten när det lugnat sig lite.

Älskar henne iaf oerhört mycket.