torsdag 21 oktober 2010

Mr M kom på Slynan igår med att ha fuskat med en av sina saker hon ska sköta. Detta resulterar i ett besök av rottingen. Dock fick hon inte straffet igår då hon mådde apdåligt. Så det får vänta till imorgon då den barnlediga helgen infinner sig. Jag gör som bankerna och kör med dröjsmåls ränta men säg inget till Slynan om det. 2 dagar sent 2 extra rapp. Har som målsättning att ge henne en resa som börjar i morgon och slutar på söndag. Vi har den kvinnliga perioden att slåss med så vi får se vad som går att göra. En annan nyhet är att Mr M precis håller på och prövar en ung ug-pojke. Ska se vad man kan använda honom till och på vilka sätt. Har börjat lite lätt med bild uppdrag ska så göra någon vecka för att sen gå vidare.

onsdag 20 oktober 2010

Ordning o reda

Mr M har ju vissa saker som Slynan ska se till att dom blir gjorda i hemmet annars får hon besök av rottingen. Det är inte alltid det fungerar men allt som oftast så. Igår började en ny sak att gälla här hemma. Slynan brukar slarva med att stänga av spisfläkten när hon rökt. Detta irriterar Mr M fullständigt vilket ledde till att om Slynan inte stänger av den blir det 10 gummisnodds släpp på baken. Det låter som en löjlig sak men det både känns och blir märken. Igår glömde hon inte fläkten en ända gång.

Så av det kan man ju helt klart säga att gummisnodden gillar hon inte.
Dessutom skulle Slynan ta en bild härom dagen på sina bröst med tio klädnypor i varje med nyporna på undersidan av brösten. Det gjorde hon galant så jag håller nu på och funderar ut någon bra belöning till henne.

tisdag 19 oktober 2010

Lugnet hägrar

Mr M börjar känna sig tillfreds med mycket just nu.
Det är en bra känsla då Slynan får tillfredställelse då med.
Dock har jag inte haft någon lust alls vissa kvällar, det tar på krafterna då man har fullt upp på alla sätt.
Nu börjar vissa saker att släppa och det gör att man kan tillbringa mer tid med den man älskar. Om två veckor är saker och ting betydligt lugnare och mycket av mina göromål har då minskat. Det kommer inom den närmaste veckan ske många förändringar i vårat privatliv. Det kommer förhoppningsvis göra Mr M mycket mera harmonisk.se.

Min fortsatta jakt på slavar fortsätter och jag håller på och ska prova en nu som ev får bli en leksak åt mig. Det är ju så att man bör prova några stycken för att hitta någon som passar ens egna ändamål. Det ska ju gå att stöpa dom som man själv vill osv.

söndag 17 oktober 2010

Varit slö

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva sista tiden.
Det måste ju ändras på.
I förrgår kväll fick Slynan lägga sig på soffan och dra upp benen mot ansiktet sedan låstes händerna ihop så dom hindrade henne från att ta ner benen. Passade på att stoppa i henne electroplay pluggen i fittan medans jag straffade henne för saker som inte var utförda. Började lite lätt med trälinjalen och den gillar hon inte, framförallt inte i den ställningen. Gick sedan över till den lilla fina rottingen som hon fick en del rejäla rapp med.

Slynan vred sig som en ål och när tårarna började komma så blev det några rejäla rapp till. Det hela avslutades med ett skönt knull där hon inte hade möjlighet att röra sig så mycket. Mycket skönt o trevlig avslutning på en bra kväll.

Kan lova er att hon hade utfört sin syssla igår.
Man kan ju nästan tro att det har en bra inverkan på henne att straffa henne.