lördag 23 april 2011

Firande

Då var det påsk och det måste ju firas ordentligt.
Finns det något bättre sätt att fira det på än att korsfästa Slynan för att piska på henne samtidigt som man gömmer ägg i henne. Det ska ju naturligtvis vara av den sorten som vibrerar.

Ikväll blir det till att åka ut till The Mansion för att umgås.
Har med mig Slynan och en annan ug:is dit ut som går under mig o Slynan.
Hon ska få hantlanga och även få sig en resa hon med.
Slynan har bett om en rejäl flygtur men vi får se om det räcker till Blåkulla o tillbaka igen. För att göra en sådan utrensning behövs det att alla bitar stämmer samt att man är lyhörd.

Ska hur som helst bli väldigt skönt att ta ut svängarna ordentligt.

torsdag 21 april 2011

Det drar ihop sig för en helg i bdsm:ets tecken. Det är något jag ser framemot. Dessutom ska vi få träffa några goda vänner till oss. Dom blir dessutom nattgäster här någon natt och då leder det väl förhoppningsvis till sånt där gruppkladd. Hur som helst ska det väl förberedas lite under eftermiddagen idag. Inte helt tråkigt det heller.

måndag 18 april 2011

Det var mig ett sant nöje att gå på Slynans bröst med rottingen igår kväll. Först bands dom upp så dom blev fina o spända sedan fick hon sig en omgång. När dom fått en fin färg var det dags för bestraffning då hon slarvat med några saker i hemmet. Detta fick hon på sin ouppvärmda bak. Dessa rapp sved och tårarna rann men hon är duktig och putade med baken igen efter varje rapp.