lördag 20 mars 2010

Ang Msn

Funderar på det här med msn.
Det är ju ett antal som lagt till oss där.
Det jag då funderar på är varför ger dom sig aldrig tillkänna på något vis. Dom är väldigt nöjda med att bli accepterade som vän sen händer inget mer.
Varför ska man då överhuvudtaget lägga till oss.

Nu är det ju väldigt många singel män som bara addar men ni andra då som har samma intresse som oss. Släng iväg ett mail så vi vet om er osv.
Vi söker inga sexkontakter då vi hämtar folk på närmare håll om vi vill leka. Men man ska aldrig säga aldrig för skulle det dyka upp några som kan påverka oss på ett positivt sätt. Vi kräver ju trotsallt folk som kan föra sig på flera sätt och inte är desperata.

Men använd msn om ni vill ju mer ni gör det desto mer kommer vi ju att använda det.

Lördagen

Mr M har en sådan där dag då det grejas lite med projekt som det klurats på under vintern. Genast kommer arbetslusten tillbaka när det börjar bli varmt o skönt i förådet. Det svetsas o det bankas för att få sakerna i den formen jag vill ha.

Just nu letar jag efter metall dankar som är svetsbara med tig.
Det enda stället jag kan komma på är leksaksäffärer men jag är osäker på om metall kulor används fortfarande eftersom barn idag mest sitter vid ett tv-spel el dator. Men det finns ju perversa föräldrar som jag som bygger saker för att användas invärtes. Det borde ju leksaksaffärerna ta hänsyn till.

Nästa helg ska det vara bygghelg på The Mansion vilket jag ser framemot väldigt mycket. Det känns bra att kunna stå till tjänst på något sätt. Detta ställe betyder ju väldigt mycket för oss som använder det o gemenskapen är enorm. Det är som att komma till en stor familj. Alla är öppna o vänliga på alla sätt. Där kan man tala om folk som bryr sig om varandra.

Nu ska jag pyssla vidare så återkommer jag.

fredag 19 mars 2010

Snart dags igen

Igår ringde Mr Witty till Mr M och vi diskuterade lite planer.
Genast så fick jag onda ögat av Slynan när hon förstod vem jag pratade med. Vi planerar en liten sak ihop igen och det är något jag ser framemot. Kan garantera att Slynan ser framemot det med. Problemet är det att Slynan blir väldigt nervös eftersom hon har ett enormt kontroll behov. Därför gillar hon inte att inte veta allt. Något som dock är väldigt nyttigt för henne att släppa på.
Det har blivit mycket bättre och jag kan styra henne fullkomligt just nu.
Inte i det vardagliga livet för det har jag inget intresse av men i våra lekar. Lekarna kan ju trotsallt pågå under flera dagar.

Det är ju som vanligt väldigt viktigt att man diskuterar allt så man vet vad den ena eller andra gillar. Vi pratar nästan dagligen om sådana saker på något sätt.

Just nu så har vi en riktig energi för våra lekar och vi utvecklas grymt mycket. Det är mycket som provas och vi går på nya stigar. Det är en mycket angenäm resa och vi får ju som sagt tacka alla som är inblandade på något sätt. Att vi tar hjälp av folk som redskap just nu är en trevlig sak även om man kan råka ut för diverse saker. Det handlar ju om att testa gränser och se vad man gillar o inte gillar.

onsdag 17 mars 2010

Planer

Skönt att läsa Slynans version av lördagen.
Att hon dessutom mer eller mindre började njuta av att vara tyst känns ju skönt att höra. För det är en riktig provokation att tvinga henne att vara tyst.
Dock är ju det en av grejorna att just ge sig hän.
Vi får väl se hur det kan gå när det införs orgasm förbud när vi är där. Det kommer ju helt klart att ske frågan är ju bara när.
Funderar starkt på att ge henne orgasm förbud under en vecka snart.
Jag vet ju att hon skulle fixa det utan problem men just frustrationen att inte få komma när vi knullar är ju halva nöjet.

Får ju dessutom hem ett kyskhetsbälte till henne vilken dag som helst.
Det ska ju också användas.
Så nu börjar jag få ihop dom sakerna som stått länge på min önskelista.
Nu ska vi långsamt börja beta av Slynans önskelista.
Hon är dock inte så tydlig med vad hon vill o inte vill eller vill ha.

Du är så välkommen så att finnas i mitt liv.

tisdag 16 mars 2010

Lördagen...

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Under en veckas tid hade både jag och E blivit trissade så vi var som 2 nervknippen ;-) I alla fall jag ha ha.

Under eftermiddagen fick jag ett sms av Mr:M där det stod klart och tydligt att från det att vi åkte hemifrån tills han gav klartecken så fick jag inte prata utan tillåtelse. Och fick jag tillåtelse till det så skulle jag inte se den jag talade med i ögonen. Jag fick panik rent ut sagt. Mycket kan han få mig till men att vara tyst och inte använda ögonkontakt med den jag talar till är en mycket mycket avvikande grej för den person jag är.

Innan vi klev in i huset blev jag oxå informerad om att alla visste om det och att ja minsann skulle bli provocerad. Första 15 minuterna var jätte jobbiga, så jobbiga att jag nästan var på väg ut i korridoren bara för att få vråla av mig. Men sedan gick det bättre. När han sedan sa att jag hade 2 minuter på mig att säga något om jag behövde så fanns det inte så mycket att säga, det va rätt skönt att vara tyst *nästan*

Jag och E blev blev införda i den delen av byggnaden som herrarna valt ut och kläddes av. Sen satte dom igång att plåga oss på var sitt håll. Eller plåga är ju synd att säga. Smisk kan jag ta med sexuellfrustration är värre och det vet Mr:M. Det är så illa att han knappt törs utsätta mig för den frustrationen hemma då det faktiskt smäller om jag blir tillräckligt frustrerad. Men nu satt jag fast ordentligt och det utnyttjades. Det blev en del hårda ord, morrande, spottande och hot men Mr:M stod på sig och retade gallfeber på mig.

Vi ställdes mitt i mot varandra ihopkopplade i varandras bojor när Herrarna gick lös på ar sitt håll. Det var absolut inga fel alls. Att kunna fokusera på den vackra mitt i mot när det sved på baken.

Under en paus i puben kom min bestraffning Men om man kan kalla det bestraffning vet jag inte. Jag blev väldigt paff när Mr:M beordrade mig att onanera offentligt. Jag kan ju inte säga att jag har något i mot den och fort gick det men det tog ett tag innan jag fattade att han menade allvar. I det sällskapet är nog vad som helst bekvämt.

Någon satte Frälsaren "Husfruns egengjorda tjocka piska/flogg" i händerna på E och sade till att ge mig. Då kom Miss sätesbjudning fram. Jag älskar den. Stod på knä i en fåtölj när hon drog den med full kraft över baken. Rätt som det var började hon smiska lite lätt mellan benen, bara fjäderlätt. Då var det kört, jag kom och kom och kom och kom. Jag tror jag flyttade stolen en bra bit från sin ursprungsplats.

Husfrun skrubbade baken med metallsvamt och smörjde in den med sprit så det sved skönt. Det är tur det är ett kallt golv för det är bara att slå ner ändan när det bränner för mycket *ler*

Rond 2 fortsatte i samma rum och jag har fått en ny kompis som Mr:M måste köpa åt mig. Hämnden på E innefattade en väldigt stark vibrerande sak. När vi var klara och Herrarna höll på att plocka ihop stod E och lekte lite med den. Jag drog upp kjolen och bad att få prova den. Åh herre jävlar säger jag bara. Mr:M berättade senare för mig att han stog vid huvudet, W höll vibratorn och E tog mig med dildo. Just då hade jag absolut ingen koll för jag försvann någonstans högt upp.

Den orgasmen som jag fick när det väl kom va grym. Så grym att tårarna sprutande och följdes av en till och en till och en till och varje varade i en evighet. Ett tag trodde jag att jag skulle tuppa av men i den läget så kändes det som skit samma faktiskt bara dom fortsatte *ler*

En sådan måste införskaffas helt klart och det är så snart ekonomin tillåter. Man måste nog träna in sig lite på den för den var väldigt speciell med sin styrka, den var grym.

Det var Lördagen i väldigt stora drag. En mycket lyckad kväll som jag verkligen hoppas att vi får se en fortsättning på.
Ett stort tack till alla inblandade.

Jag bad faktiskt Mr:M om förlåtelse för alla hemska ord och alla sparkar som nästan träffade honom när han retade upp mig. Han sa bara - Nästa gång sätter jag fast fötterna bättre och log.

Jag älskar verkligen den mannen. Jag är så tacksam som får dela mitt liv och göra min resa tillsamman med honom.

Tack och Godnatt

/ Slynan

Mr M´s version av fredagen

Mr M får väl ta sin version av fredagen.
Det hela började ungefär vid 18.30 tiden för min del.
Innan dess hade jag bara fått förbereda lite.
Men vid 18.30 sa Slynan åt mig att klä av mig naken o lägga mig på matbordet. När jag legat där en liten stund kom Slynan och satte fast bojorna i rep och tog på mig ögonbindel o hörselkåpor med radio. Där fick jag ligga på mage med särade ben och bara vänta. Kan ju säga att efter en liten stund var det rejält avslappnande. Njöt av musik o väntade. När det gått nästan en timme så började det att röra på sig bredvid bordet det kändes på vibrationerna.

Plötsligt så smal det till på min bak. Jag har ju bra svårt för den biten av njutning. Men det bonkades med diverse olika saker på min bak. En del fungerade väldigt bra och en del fungerar inte alls. Efter en stund känner jag något som placeras på undersidan av min pung. Det är helt enkelt Slynan som placerar klämmor där. Tappade räkningen efter en stund men det var tydligen 7 st.

Det piskades med alla olika piskor igen och en del var riktigt njutningsfulla och gjorde mig kåt. När det piskats kom det plötsligt isande kyla över min bak. Det var Slynan som lekte med isbitar på min kropp hon lekte med dom ner mellan mina skinkor och naturligtvis kunde hon inte låta bli att leka med en i min bak.

Det provades stearin på min rygg och av någon anledning gjorde det ondare än vanligt. Brukar inte reagera direkt mycket på det i vanliga fall. Det kom in snö som dom använde på mig vilket inte var direkt trevligt. Efter ungefär 2 timmars plågande av mig så började dom att ta bort nyporna som satt i pungen och då kändes det som om jag skulle dö. Två nypor fick dom bort innan jag la av ett dödsvrål. Det slutade med att dom släppte loss mig så jag själv fick ta bort dom sista fem.

Det blev en kort kaffe paus innan jag fick lägga mig i Slynans knä medans hon hade ett rejält tag i min kuk. Då passade A på att piska mig mera men tyvärr hade jag hunnit svalna ner så det blev inget bra resultat för det.

När A gått så fick jag stå med halsband o kopel o runka utan att få komma medans Slynan tittade på o filmade. Hon njöt bra av att ha den kontrollen över mig. När jag varit väldigt nära att komma flera gånger gick hon fram till mig och tog ett rejält tag om min pung innan hon gav mig klartecken att få komma. Då kom jag i det värsta sprut jag haft någonsin. Det var värre än i en porrfilm.

Men riktigt skönt var det.
Så jag får tacka Slynan och A för en skön behandling.

Lite info

Sådär ja då kom det lite text från Slynan iaf.
Ska bli intressant att läsa om hennes lördag och själv ska jag skriva ihop en om fredagen. Det var en toppen helg på alla sätt o vis. En tuff landning för Slynan dock då det är mycket i övrigt just nu. Där är dock fördelen den att vi pratar mycket i förebyggande syfte. Om det skulle råka vara något finns det ju många i våran vänskapskrets med stor erfarenhet dessutom.

Något jag ser framemot är att äntligen få använda min analkrok som jag fick i lördags. Det ska bli mig ett sant nöje att se Slynan ha den i sig. Har ju en lite lätt läggning att utsätta min Slyna för olika saker.

Vad det gäller orgasm förbud så kan det ju råka bli så att hon får det iaf rätt som det är. Eller ett tal förbud för det vet jag ju att hon inte gillar. Eller det att hon ska onanera inför folk för det gillar ju jag att hon gör.

måndag 15 mars 2010

Helgen....

Har ju fått i uppgift att skriva om helgen. Det har varit så mycket så jag har inte lyckats att samla ihop allt ännu. Men med tanke på Husfruns alla tips på bestraffningar så lär jag ju försöka i alla fall för annars blir det nog en tung vecka fram över *ler*

Fredagskvällen ägnades åt Mr:M. I god tid innan väninnan kom bands han fast på mage på köksbordet. Där fick han ligga och vänta med ögonbindel och hörlurar med radio. Han låg väl i nästan en timme innan ytterdörren öppnades.

Väninnan hade med sig en massa smått och gott. Piskor av massor av olika slag, klämmer och annat roligt. Så jag startade med en pisk provning. Han kved lite men jag blev överaskad av hur tålig han var "han som inte uppskattar smärta" Det är oxå svårt att tro på det när baken putar mer och mer mot taket. Efter lite luffarschack med rivmärken och stearin fick han komma loss. Lite problematiskt när alla klämmorna skulle bort, då tyckte jag faktiskt att han va lite gnällig.
Många goda skratt och råd blev det. Tyvärr kallnade han dock rätt snabbt och vi avrundade för att sedan avsluta när väninnan åkt hem.
Han fick ett halsband i läder. Han sattes fast spänt med ett hundkoppel i en krok i taket och sades till att runka. Varje gång han va på väg att komma så stoppades han för att börja om igen. När han till slut fick tillåtelse att avsluta så sprutade han ner både mig, golv, bord och viktiga papper. Min reaktion blev ett "HERRE JÄVLAR VAD DET GICK".Jag tycker ändå att det är bättre att Mr:M själv skriver om han reflektion på det hela för det är det som känns mest relavant anser jag.

Lördagen: Ja den har jag inte fått riktigt rätsida på ännu eftersom jag gått in för landning och håller på med det.
Det var en mycket lyckad kväll. Men den tänker jag skriva om i morgon när jag lyckats samla ihop alla intryck så det går att få ner i text på ett bra sätt.

Vill han straffa mig för det så får han väl göra det då ;-)

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid Mr:M och andas in hans doft och ligga tätt intill tills jag somnar.

// Slynan.

Behöver nog straffa Slynan

Slynan har ännu inte skrivit om helgens äventyr. Så jag börjar fundera på hur hon ska straffas för det. Kan ju inte piska henne då hon ser det som en belöning. Men något borde jag kunna hitta på iaf.

Uppdrag till Slynan

Mr M o Slynan har haft en tuff helg.
Tänkte sätta Slynan på att skriva om det som varit.
Anser att hennes version av det hela är viktig här.
Det har ju varit en helg som varit helt i Bdsm stil.
Det började i fredags när Slynan bestämde över Mr M och fortsatte i lördags med att Slynan var ug.

Så detta uppdrag får hon idag.