tisdag 16 mars 2010

Mr M´s version av fredagen

Mr M får väl ta sin version av fredagen.
Det hela började ungefär vid 18.30 tiden för min del.
Innan dess hade jag bara fått förbereda lite.
Men vid 18.30 sa Slynan åt mig att klä av mig naken o lägga mig på matbordet. När jag legat där en liten stund kom Slynan och satte fast bojorna i rep och tog på mig ögonbindel o hörselkåpor med radio. Där fick jag ligga på mage med särade ben och bara vänta. Kan ju säga att efter en liten stund var det rejält avslappnande. Njöt av musik o väntade. När det gått nästan en timme så började det att röra på sig bredvid bordet det kändes på vibrationerna.

Plötsligt så smal det till på min bak. Jag har ju bra svårt för den biten av njutning. Men det bonkades med diverse olika saker på min bak. En del fungerade väldigt bra och en del fungerar inte alls. Efter en stund känner jag något som placeras på undersidan av min pung. Det är helt enkelt Slynan som placerar klämmor där. Tappade räkningen efter en stund men det var tydligen 7 st.

Det piskades med alla olika piskor igen och en del var riktigt njutningsfulla och gjorde mig kåt. När det piskats kom det plötsligt isande kyla över min bak. Det var Slynan som lekte med isbitar på min kropp hon lekte med dom ner mellan mina skinkor och naturligtvis kunde hon inte låta bli att leka med en i min bak.

Det provades stearin på min rygg och av någon anledning gjorde det ondare än vanligt. Brukar inte reagera direkt mycket på det i vanliga fall. Det kom in snö som dom använde på mig vilket inte var direkt trevligt. Efter ungefär 2 timmars plågande av mig så började dom att ta bort nyporna som satt i pungen och då kändes det som om jag skulle dö. Två nypor fick dom bort innan jag la av ett dödsvrål. Det slutade med att dom släppte loss mig så jag själv fick ta bort dom sista fem.

Det blev en kort kaffe paus innan jag fick lägga mig i Slynans knä medans hon hade ett rejält tag i min kuk. Då passade A på att piska mig mera men tyvärr hade jag hunnit svalna ner så det blev inget bra resultat för det.

När A gått så fick jag stå med halsband o kopel o runka utan att få komma medans Slynan tittade på o filmade. Hon njöt bra av att ha den kontrollen över mig. När jag varit väldigt nära att komma flera gånger gick hon fram till mig och tog ett rejält tag om min pung innan hon gav mig klartecken att få komma. Då kom jag i det värsta sprut jag haft någonsin. Det var värre än i en porrfilm.

Men riktigt skönt var det.
Så jag får tacka Slynan och A för en skön behandling.

Inga kommentarer: