lördag 8 januari 2011

Jävla puckon

Mr M o Slynan är medlemmar på en site för sex.
På denna sida kan man som på många andra lägga in annonser, detta gjorde jag idag närmare bestämt 2 st.

Dessa har följande rubriker.
Tjej/kvinna för gemensam njutning
Kvinnlig slav

Enligt mig så riktar sig båda två mot tjejer/kvinnor.
Jag tycker att jag varit väldigt tydlig med det redan i rubriken. Då kommer vi till det underliga fenomenet, eller ja det är ju inte underligt längre eftersom det är fakta. Under den tiden annonserna legat uppe så är över 90% av läsarna på annonserna singelmän. Hur fan tänker dom då? Tror dom seriöst att jag mitt i annonsen ändrar mig och skriver att jag söker en singelman. Den ena annonsen ligger i kategorin par söker tjej och den andra i Bdsm.

Jag börjar misstänka att dom flesta män som finns är smygtransor eller något. För är det något dom helt klart inte klarar av är att läsa. Har folk inte gått i skolan eller vad är det frågan om.

Ärligt talat ni män skärp till er och inse hur djävla desperata ni verkar. Nog för att jag är man men inte går jag in och läser en annons som riktar sig till en kvinna. Jag läser dom som riktar sig till en man eller ett par.

fredag 7 januari 2011

Slynan ska ut och resa en sväng idag. Det har tydligen fått henne att känna oro för att jag ska hitta på något uppdrag för henne. Hon har skrivit det i en dagbok på en site. Om hon tänkt sig för hade hon inte gjort det för nu blir det ju något hon ska genomföra. En Slynas uppgift är ju att hålla sin Master nöjd och glad. Så jag ska minsann fundera ut något innan hon åker i eftermiddag.

torsdag 6 januari 2011

Väntar

Mr M börjar bli bra kåt.
Slynan hr ju sin period nu så hennes underliv är lite upptaget.
Dessutom har hon ju varit magsjuk vilket resulterat i att alla reserv hål varit upptagna dom med. Hon har varit väldigt sliten av att ta hand om sig själv o delar av familjen medans jag jobbat så det har inte gått att utöva någon form av Bdsm heller.

Lite synd då jag såg framemot en härlig start på det nya året med henne.
Hade ju lite planer som nu ligger lågt.
En fördel är ju att hennes bak inte återhämtat sig helt från nyårsafton ännu. Det glädjer mig att se märkena som hon har på sin bak.

Det är snart dags att bättra på märkena lite granna.
Hon ska minsann inte tro att hon ska få gå runt och vara märkes fri.
Ska i morgon ringa och kolla upp varför en piska som jag beställt inte har kommit då jag fått order bekräftelse på den. Provade en sådan piska på nyår och blev helt frälst. Det gick att placera rappena precis där man ville och med önskat resultat. Så den blev jag riktigt sugen på. Hade redan beställt en sådan men den har som sagt inte kommit ännu.

tisdag 4 januari 2011

Dom värsta sadisterna som finns dom jobbar på fk. Har nu i flera dagar försökt få ut lite blanketter från dom. Det började med ett telefonsamtal då dom är överbelastade. Fortsätter sen med att dom gör en uppdatering på nätet och sen rasade hela skiten. Nu på morgonen är det något annat strul. Slynan tror ju att jag inte vill ha ut pappren. Är det något jag skulle vilja just nu så är det att få tag i någon liten ärta från fk för att piska och vara elak emot. Hon skulle få krypa på alla fyra bredvid mig i sitt koppel och serva mig på alla sätt.

måndag 3 januari 2011

Igår skulle vi få besök av ett annat par för lite trevligt knullande. Något vi båda såg framemot. Tyvärr gick Slynan och blev dålig på natten så vi blev tvungna att ställa in det hela. Däremot är det bestämt att det blir vid ett nytt tillfälle när Slynan är igång igen. Det var inte riktigt Slynans dag igår då även hennes period drog igång. Finns väl bättre starter att ha på det nya året som ska gå i fostrans tecken. Detta är ska vi bla öva på dt och fisting, Slynan ska klara 2 händer innan nyår.