lördag 23 januari 2010

Piercing

Mr M har plötsligt på äldre dagar blivit med piercingar. Slynan ställde gladeligen upp och tryckte nålar genom Mr Ms bröstvårtor. Är ju inte helt obekväm med dom. Så det kommer garanterat fylla sin funktion. Slynan sken som en sol när hon trädde nålen genom Mr M. Lite roar henne när det gäller plågorier. Hon är lite smyg sadist.

Om barn mm

Så var det då helg och Mr M är uppe iaf.
Ingen sovmorgon här inte. Nä det gäller att ställa upp på barnen.
Dom är ju våran framtid, sägs det iaf. Är lite osäker på om jag vill lägga mitt liv i deras händer. Öhh, baah osv kommer dom bara stå och säga när man behöver hjälp. Dom är ju totalt handlingförlamade redan nu o inte lär det bli bättre om några år heller.

Det måste funderas vidare på senare idag.

fredag 22 januari 2010

Om kläder då

Jaha då var det dag 1 för Slynan med att Mr M väljer kläder och hon inte ska protestera. Ska bli väldigt intressant att se hur det går. Dock har Slynan redan fått ett uppdrag som ska genomföras idag. Hon ska sortera sin garderob.
Det behövs om Mr M ska kunna hitta saker så hon inte ser ut som en clownfisk. Även om jag tycker min Slyna är vacker i allt eller inget så behöver det ju finnas lite reson på hur hon ser ut.

Slynan är ju mest orolig för att jag ska lägga fram massa underliga saker som hon ska behöva ha på sig. Så kommer det inte att vara. Visst kan det vara så att hon tvingas gå runt med en plugg men så här i början handlar det om att hon får stoppa in den på kvällen för att öva osv.
Framöver om det här fungerar bra så kan det vara lite andra saker men nu är som sagt en prov omgång för att få henne att släppa kontrollen.

Problemet är ju att straffa henne med pisk o smisk för det njuter hon ju av. Så det gäller att ha något mer straff i bakfickan.

torsdag 21 januari 2010

Skumt.

Mr M brukar som bekant kolla in vissa sexbloggar.
Kollade nu in en som jag kollar med jämna mellanrum,
Snacka om komersiellt dravel.
Det var bara annonser på hela sidorna,
Beviserligen gör folk allt för att tjäna pengar.
Har ju inte haft bloggen för att tjäna pengar utan för att vi faktiskt går igång på att folk kan läsa om vårat sexliv och äventyr. Har senast förra veckan fått erbjudande om banner byte för att ev få pengar om dom får mycket besökare från våran blogg. Alternativt att dom har våran banner o vi skriver om dom 2 ggr i veckan. Varför ska vi skriva om något vi inte ens besöker eller ha våran banner där.

Min personliga åsikt är att den typen av läsare vi har kommer inte ens från den siten. Varför ska vi vilja ha en massa sporadiska besök av folk som inte ör intresserade av vad vi gör osv. Har ju hellre ett mindre antal besök av folk som finner njutning i det vi gör o skriver om.

Visst skulle vi kunna tänka oss att ha viss profilering men då ska det vara av något som vi känner att det ger oss något. Om någon butik som har ett bra utbud av tec Bdsm saker skulle vilja ha samarbete ja då är det en helt annan sak. Eller ett företag som har leksaker som vi är intresserade av att prova eller att dom vill veta vad vi tycker. Men en site som bara tillhanda håller kontaktannonser ger jag inte mycket för. Även om vi får 1000 läsare av det så är det ju inte riktigt dom vi riktar oss till.

Nu har jag gnällt tillräckligt men ni får försöka förstå vad jag menar.

Kapitulerar... Lite.

Har märkt en väldig ökning av en önskan från Mr: M att få styra min klädsel.

Har funderat på detta ett tag. Min insikt är att jag nog har ett ganska extremt kontrollbehov över mina kläder. Jag är inte den som åker till ICA i mjukisbrallor eller går i kort kort utan trosor jämt och ständigt. Visst kan jag oxå gå och mysa i sunk men det händer inte ofta och händer det så är det för att jag är totalt slut.

Ju mer familjen utökas desto mer noga blir jag med hur jag ser ut. Även om jag kanske är trött och sliten i mellan åt så vill jag inte se trött och sliten ut. Man blir i regel piggare om man ser sig själv i spegeln och ser en bild av en pigg och ordnad kvinna. Har jag en slitdag och tittar mig i spegeln och ser en slarvig och utsliten kvinna så blir inte min dag särskit lyckad.. Man känner sig helt enkelt inte bättre än vad man gör sig *ler* Åtminstone fungerar jag så i min värld.

Även om det jag har på mig inte ser mycket ut för världen så är det noga utvalt ut efter de möjligheter som finns i min samling med kläder.

Jag är ganska fåfäng... Eller rätt så rejält har jag insett. Jag kan nu mera gå ut utan att måla på ögon, näsa, mun men det sitter djupt inne och sker oftast för att jag helt enkelt inte hinner. Jag avundas de som faktiskt bara kan vara... Det skulle vara himla skönt att känna den känslan.

Jag kan tycka det hela är lite lustigt själv efter som jag skiter fullständigt i hur andra ser ut. Jag kan tycka att en kvinna med barnspya på tröjan och långkalsonger är lika vacker som om hon bar en aftonklänning. Jag tycker även att en kvinna är väldigt naturligt vacker utan smink osv. Nej de här kontrollbehoven handlar bara om mig själv.

Mr: M har inte alls min inställning. Han tycker att jag är fin hur jag än ser ut. Han tycker om att se min bak i ett par mjukisbrallor. Han har inget behov av att jag sminkar mig tillvardags. Han tycker håret är fint som det är okammat i tofs. Hellst skulle han ha mig naken dygnet runt men våran verklighet tillåter inte riktigt det.

Detta betyder alltså att jag lär få sänka mina krav ett antal pinnhål på stegen om han skulle ta över min klädsel. Eller kanske inte men det känns så. Jag litar inte ett dugg på att denna karl kan passa ihop en bra vardagsklädsel som inte skär sig totalt i olika ränder eller att jag helt enkelt kommer likna en clown på festival eller en träskpadda i allmänhet.

Men jag bestämt mig. Han får under några veckor styra helt över mitt utseende. Detta sitter VÄLDIGT djupt inne kan jag lova. Han har fri tillgång till mina kläder. Han får plocka ihop det som ska bäras innan han åker till jobbet. Han kommer även få styra över om det ska vara med eller utan smink, hur håret ska vara. Ja ALLT som har med mitt utseende att göra.

Det är först nu som jag faktiskt förstår vilket extremt kontrollbehov jag har över det här. Så jag kapitulerar helt enkelt, ger honom den mentala tillfredställda känslan och hoppas att jag lär mig något på samma gång.

Men det svider.

Slynan fuskade

Mr M skickade igår ett sms till Slynan där det stod att hon skulle vara troslös och ha kort kjol eller klänning på sig när Mr M kom hem. Så var inte fallet utan hon hade byxor på sig. Naturligtvis ska hon straffas för det. Ikväll får vi besök som ska vara över natten så bestraffningen kommer till helgen. Dock är det helt klart som så att hon beläggs med orgasm förbud fram tills hon har bestraffats. Orgasm förbudet är enbart för hennes eget bästa även om hon själv ser det som ett straff.

Mr M har en viss njutning av att bestämma över Slynans kläder.
Slynan får ha vilka kläder hon vill på sig men när Mr M vill att hon har något speciellt så är det bara att acceptera. Det är väl det närmast 24/7 vi kommer.
Även om det blir mer o mer saker som fungerar på det sättet här hemma.
Det ska bli intressant o se hur hon lyckas åter hämta det hon fuskade med igår.

onsdag 20 januari 2010

Slynan utan orgasm

I natt ville Slynan ha en behandling.
Hon tog fram rep o en flätad rep piska.
Det blev till att binda lite shibari och binda fast henne knä ståendes i sängen. Därefter var det dags att gå lös på hennes bak. Började helt enkelt med att smiska henne. Rejäla klatschar ska det vara och baken blev väldigt snabbt röd. Slynan vred sig o kråmade som en kåt ål.
Fick ryta i åt henne att stå still och påminna henne om att hon hade själv bett om det. Började efter en stund att piska på henne med rep piskan. Då kan vi lugnt påstå att hon ålade runt. Hon är ju fortfarande öm efter helgens piskande. Så baken blev väldigt fort färgglad o varm.

Slynan klarade inte så värst länge, så det blev till att sätta kuken mot fittan på henne och brutal knulla henne. Eftersom hon inte klarade av piskningen fick hon ingen egen orgasm utan det var bara Mr M som kom. Det kan alltså löna sig att stå still och ta emot tacksamt.

tisdag 19 januari 2010

Bakfylla

Mr M har varit trött som vanligt och gick därför och la sig tidigt.
Fick sällskap av Slynan ganska så snabbt då hon behövde närhet.
Hon har åkt på sin första njutningsbakfylla.
Det gör att man verkligen inte är riktigt i fas.
När hon var på väg ur njutningen i söndags blev det ett för abrupt uppvaknande och det fick inte lägga sig naturligt. Det ger sviter i några dagar.

Det som är väldigt positivt är att vi runt oss har folk som vet vad det handlar om och som kommer med tips o råd till henne. Så tack alla ni som finns o stöttar o ger råd.

måndag 18 januari 2010

Dagen efter

Gårdagen handlade mest om vardagliga sysslor.
Slynan höll på med sin landning efter sin behandling på lördagskvällen då hon fick ordentligt med pisk. Det tar lite mer än 20 min att landa efter en sådan sak. Det kan ta flera dagar innan man blir normal igen. Vilket gör det till en dum sak att göra tex en söndagskväll då man måste tillbaka till vardagen på måndagen igen.

Mr M var bra trött på kvällen men kunde inte låta bli Slynan när hon väl kom o la sig. Det började med lite smek o kel. Men sen blev det olje flaskan fram och hon fick en hand i sig. Bra tight har hon blivit och det måste tränas mer på att ha en hand i sig. Mr M har sagt att hon ska ha en hand i sig samtidigt som han tar henne i baken. Det provades igår men hennes fitta är lite förtrång fortfarande. Det ska gå så det blir till att träna mycket på det. Hon njuter ju enormt av just fisting och får orgasmer som är otroligt grymma.

Dock blev det inget smisk eller pisk igår utan hennes bak fick vila lite för att vardagen ska fungera. Den är ju trotsallt väldigt viktig när man har familj.

söndag 17 januari 2010

Äventyret och följden


Mr M o Slynan var som bekant på äventyr igår kväll.
Vi var på knytkalas på The Mansion.
En underbart trevlig tillställning med mysigt folk.
Undrar om man får skriva mysigt folk om Bdsm-folk kan ju trotsallt förstöra deras image. Med det folket som är på den klubben så är folk sig själva och har ingen image som på många andra ställen.
Vi trivs otroligt bra på dessa tillställningar.
Det övades på Shibari och diskuterades mycket.
Någon kallade alla rep för snören och fick den arga blicken.
Vi provade lite med varandra.

Slynan fick prova på att flyga med repens hjälp och hon är mer än frälst nu.
Tack till dig som hjälpte henne med det.
Mr M var prov docka åt en annan kvinna som band lite på må få.
Inte helt obekvämt med den typen av träning.
Det positiva med den klubben är ju att alla hjälper varandra på alla sätt.
Alla är redskap åt varandra och enormt öppna och pratsamma.

Innan vi skulle gå så trillade den skumtomte snattande Slynan dit.
Hon fick smaka på en piska av Husfrun.
Slynan vrålade nej ett antal gånger men vred upp baken igen för mera pisk.
Hon var rejält blöt i trosorna.
Observera att jag skrev trosorna nu.
Slynan hade tros o orgasm förbud i 2 dagar.

Väl hemma igen så var Slynan i extas och hade inte fått nog på långa vägar. Så det blev till att få ge Mr M en avsugning för att hon haft trosor på sig. Vilkoret var att hon skulle få Mr M att komma. Hon var på väg att ge upp direkt då Mr M är väldigt svår att få att komma med en avsugning. Plötsligt kom hon på att hon kan ju ge prostata massage samtidigt. Så hon iväg efter en latexvante och glidmedel. Mr M var på väg att komma lagom som Slynans käkar inte klarade mer. Alltså ska hon få träna mera. Dock hade klockan blivit över midnatt och orgasm förbudet hade löpt ut.

Så Mr M särade på Slynans ben med hennes ömma bak neråt och knullade henne tills han själv kom i en ordentlig orgasm. Vände raskt på Slynan och började piska henne med hästhårspiskan. Bra brutalt blev hon piskad och länge. Slynan började smeka sin klitoris med ett ägg under tiden som hon fick pisk. Hon var nära att komma i kombination med smärtan.

Till slut stod hon inte ut längre utan la sig på rygg och vibrerade sig på klittan med ägget. Mr M hjälpte till på g-punkten med 2 fingrar. Slynan kom väldigt snart i en ordentlig orgasm som knappt ville ebba ut. Hon gick upp i brygga. Sedan följde 4 likadana orgasmer för henne innan hon mer eller mindre däckade i sängen.

Blev tvungen att ta en bild på hennes bak efteråt.



Så här vacker blev den av kvällens behandling.