fredag 29 oktober 2010

Just nu känner jag att jag är helt slut som människa efter en dag på jobbet. Det mina vänner är en riktigt skön känsla. Förut blev jag trött i huvudet efter en dag men nu är jag trött i kroppen. Har ju som ni alla inte vet bytt jobb och därmed jobbar jag med lite annat. Just det här med att jag känner den sköna känslan gör att jag får lust att leka med min Slyna. Hon ska i morgon åka iväg en sväng på äventyr och har då lite uppdrag att utföra. Så ikväll ska hon få ta det lite lugnt för hon ska upp apatidigt. Hade vi inte haft barn hemma hade jag bundit henne och hängt henne i taket i tv-rummet. Då blir hon avkopplad o lugn. Idag ska hon få ge sig själv lite njutning under dagen det är hon värd.

torsdag 28 oktober 2010

En duktig Slyna

I förrgår så la jag in om att Slynan får inte säga nej vad det gäller sex. Detta är en sak som man inte missbrukar utan använder med sunt förnuft. Hon är på tok för värdefull för att man ska missbruka det. Men detta kommer ju helt klart att leda till att jag kommer att låna ut henne till andra.

Jag är ju dock väldigt nogrann med vem/vilka som får låna henne.
Så det är ju ett erbjudande som inte gäller alla.

Igår så skulle Slynan prova sin nya plugg som hon inte testat innan.
Den är ju i metall så det är ju inget mtrl som ger med sig lite.
Hon fick börja med den gamla som är mindre, dock kan jag tänka mig att Slynan hoppade över den och gick på den större direkt. Det känns mera som henne. Den stora är rejält större och det kändes visst en del när den skulle in. Väl på plats så kändes den visst ok förutom botten plattan som var så pass stor så den skavde mellan skinkorna. Det ger den ett minus då det är svårt att gå runt med den. Det som helt klart är jobbigast är ju när den ska ut. Vet inte hur det var då jag inte fått rapport om det.

Som vanligt när hon utför sina uppdrag kommer det en fin bild.
Som belöning skulle hon få lite sköna orgasmer.
Däremot kom inte kidsen i säng så det blev några försiktiga orgasmer i sängen som avslutning på dagen.

tisdag 26 oktober 2010

Att somna ifrån något lönar sig inte

Slynan som jag lever med skulle helt enkelt straffas igår för saker hon inte gjort. Dessutom tyckte jag att det var dags för ett munknull. Nu har Slynan inte fått sova ordentligt dom sista 5 nätterna så hon slocknade i soffan runt 21 tiden.

Jag respekterar en hel del saker och att hon måste sova är något jag verkligen respekterar. Så jag väckte henne bara vid 22 och sa åt henne att gå o lägga sig i sängen. Detta gjorde hon och när hon väl låg där fick hon veta att eftersom hon somnade ifrån allt så får hon utökning i straffet. Hon gillar ju inte riktigt att svälja sperman men hon gör det om hon behöver, så därför ska det sväljas ikväll.

Hon kommer dessutom att få sätta på sig bojorna för att ta emot sina andra straff då hon gjort sig skyldig till en del saker. Dessutom påminnde jag henne om en sak igår men det var fortfarande inte gjort när jag gick o la mig.

Så vi får väl se hur hon kan sitta på onsdag eller om det ömmar på baken.

måndag 25 oktober 2010

Då var det dags för en del ändringar i livet. Ska se vad det här har att erbjuda då. Var inte oroliga jag och Slynan är gifta fortfarande och det handlar inte om något sådant. Nä det är bara vanliga saker som ändras. Nu kanske man blir trött på kvällen av andra anledningar än tidigare.

söndag 24 oktober 2010

Irritation

Man blir lite svårstartad när det är mycket att göra.
I dag har varit en rejäl kuk dag.
Inget har fungerat och det är saker som tar tid att göra som blir lidande. Detta ger mig en viss form av irritation. Tyvärr går denna irritation ut över alla andra. Enda fördelen är väl att jag bara för att sysselsätta mig har röjt halva huset. När jag lagt upp en tidsplan som jag vet ska hålla om jag bara gör det jag ska. Så många gånger har jag gjort det så jag vet hur lång tid saker tar. När man redan efter 5 min kan säga att jaha det är en sån dag idag. då går det ta mig fan inte att få något gjort. När klockan var 12.30 och jag inte hade gjort klart det som borde ha varit klart vid 10 så var det bara att ge upp.

Tänker inte avslöja för mycket för er vad det är jag gör för då är det tydligt för många vilka vi är. Men dagen har varit ett ordentligt stort irritations moment. När jag dessutom röjt undan en hel del för att göra det jag skulle men fick kasta tillbaka allt igen med ogjort jobb. Har ju dessutom inte ro att vara stilla när det bara går åt helvete. Ett av problemen är att jag inte kan vänta så mycket längre snart utan det blir till att göra det en kväll-natt för att ha det gjort. Inget jag känner för men det är mycket annat på helgerna som behöver göras varav en del är väldigt viktigt för det hela med.

Ibland skulle det underlätta om man slapp jobba så man hann med sina egna projekt med. Det tråkiga är ju dock att det jag ville göra med Slynan orkar jag inte med.

Lite trevlig lek

Fredagen ägnades åt goda vänner med en hel del damsugning.
Under vissa delar fick vi män gå ut i köket men i övrigt så satt vi som vanligt och kollade på när fittorna visades upp och fick sin behandling. Har absolut inget emot att sitta och se på medans orgasmerna flöder om det inte vore för det riktigt avtändande dammsugar ljudet. Det kan ta död allt vad en erektion heter.

Gårdagen ägnades åt en del annat som man behöver pyssla med i vardagen och sent på kvällen kom ett alltid lika trevligt dambesök. Hon spenderade natten här och det har vi ju inget emot. Nu hade ju ni alla hoppats på en massa lek men så lurade ni blev. Vi gick alla och la oss i våra sängar. Det har varit mycket arbete så helgen har inte inneburit så mycket lek över huvudtaget. Slynan har en del som hon ska straffas för men det har inte funnits utrymme för det. Ska se hur lugn kvällen blir om hon inte får en omgång då istället.

Man behöver en del lek för att må bra.
Så är det bara så ni vet det.
Funderar på att ta lite nya bilder med Slynan då jag fick lite nya infall idag.