fredag 11 juni 2010

Knep o knåp.

Slynan sitter nu och knåpar ihop en liten piska.
Hon var och handlade o passade då på att köpa hopprep.
Hon tänkte att dessa kan man ju göra en piska av.
Naturligtvis tänkte hon inte på att den ska användas på hennes själv. När hon kom på det var hennes tanke typiskt.

Så det ska bli ett sant nöje att prova den på henne.
Har även funderat på att göra en piska av plastad wire.
Den blir det ordentligt drag i.
Ska piska Slynan ordentligt så hon får riktiga märken som hon får dras med några dagar. I helgen som kommer ska vi åka på äventyr och jag har på känn att Slynan ska få packa sin egna väska då.

Om relationen osv

Det är en skön stund som Mr M o Slynan är inne i.
Den förändringen som vi gör i vårat Bdsm förhållande ger oss båda två en skön kick just nu. Vi utvecklas båda två väldigt mycket och vi formar det tillsammans. Att vi gör det får till följd att Mr M behöver inte vara smyg ug för att få Bdsm inslag i vårat liv. Nu är det Slynan som är ug och Mr M kan möjligtvis beordra Slynan att göra saker på honom. Det får helt andra följder för oss och möjligheter framförallt.

Det förekommer numera väldigt mycket fysisk kontakt på alla sätt.
Mycket pussar o smek för att Slynan ska känna en tryghet samtidigt som Mr M kan ta ett rejält tag om Slynans bröst eller skinka. Det har tillföljd att det blir som ett långt förspel. Eller att Mr M helt enkelt tar ett struptag på Slynan drar ner henne över knäet och smiskar upp henne. Det får till följd att Slynan får förväntningar inför den stora urladdningen och blir kåt.

Vi har diskuterat detta väldigt mycket och vi har hittat det vi vill ha.
Slynan skulle tex under veckan leta länkar till saker som hon dels bara blir upphetsad av men även saker som hon finner att hon har skräckblandad förtjusning till o vill prova själv. Detta har hon inte gjort så ikväll får hon ta sitt straff för det. Eftersom hon redan är öm så lär det inte bli bättre. Vi kan inte piska på så hårt här hemma pga barn så vi får gå på dom tyngre sakerna som inte låter så mycket men som är betydligt mera effektiva.

torsdag 10 juni 2010

Idag på morgonen när Mr M skulle skriva sitt inlägg ville inte datorn starta som den skulle. Efter en återställning fanns det inte tid för att skriva. Igår kväll fick Slynan sätta ihop sina egna bröstvårtor med hjälp av gummisnoddar. Det grymtades en hel del. Dessutom skulle det prövas att piskas med blomsterpinnar. Det var inte direkt något hon uppskattade. Hon grymtade även över detta. Så hon fick lägga sig på rygg med armarna om benen så hon låg och visade underredet. I den positionen fick hon ta emot rapp med blomsterpinnen. Då hennes bak fortfarande är väldigt öm efter helgen så behövs det inte så mycket för att hon ska gnälla. Dock börjar vi komma in i det hela och Slynan lyder det mesta. Har en stark känsla av att hon trivs. Det är en form av 24/7 men jag kontrollerar inte allt hos henne.
Det är viktigt att man har en form av förspel och inte går direkt på. Ska sätta mig ner o skriva ihop ett inlägg om hur det fungerar för oss och hur vi gör. Det är ju verkligen inte så att hon släppt allt o gör precis som jag säger för hon har fortfarande en egen vilja.
Det är ungefär som att visa kärlek i ett vaniljförhållande innan som en form av förspel. Här bygger vi upp en helt annan förväntan.

tisdag 8 juni 2010

Slynan har bättrat sig

Igår så slarvade Slynan med ett uppdrag som hon fick.
Detta resulterade i lite pisk o smisk på hennes redan ömma bak. Kunde inte låta bli hennes innerlår heller. En del saker står hon knappt ut med men hon bet ihop bra länge. Tillslut var det med gråt i rösten hon bad mig sluta.

Tanken är ju att hon inte ska tro eller glömma sina uppdrag.
Dom ska utföras eller så får hon ta sitt straff.
Hennes uppdrag kommer att vara lite provokativa mot henne för att det ska vara en utmaning för henne. Det kan verka som lätta saker för många av er men för henne är det inte det. Så det svider en hel del att underkasta sig.

Hon har redan gjort framsteg och är dessutom villig att göra fler.
Inom ett par dagar kommer jag att börja ta fram kläder åt henne igen. Det tröttnade jag på eftersom jag inte fick gensvar på många andra saker. Men nu när hon faktiskt gör dom andra sakerna känns det bättre att styra henne.

måndag 7 juni 2010

Slynans behandling

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag ju omprogrameras. Det föregående inlägget som Slynan skrivit som ett dagboksinlägg är ett steg i omprogrameringen. Det som hände senare på kvällen var att Mr M gick över på en mental Dominans av Slynan. Det är något hon har väldigt svårt för.

Slynan fick order om att gå in o duscha, men innan hon började så skulle hon sitta på duschstolen och vara ett runk objekt för mig. Så ståendes framför henne med ett fast tag om hennes haka, hals eller nacke så satt hon där. Mr M runkade framför henne och när hon började le lite så fick hon en spottning i ansiktet vilket hon inte var beredd på. Just spottning har hon riktigt svårt för då det är förknippat med gamla saker. Så det sved att få det serverat. Efter en stund kom jag iaf och sprutade ner hennes bröst o mage med varm sperma.

När det var klart fick hon duscha.

Efter duschen skulle hon som ett steg i sin nedvärdering ta på sig ett par fina sjukhus trosor som Mr M sparat åt henne sedan sista barnet. Det tog hon på sig inte direkt frivilligt kanske men hon gnällde inte. Kan ju bero på att hon inte ville ha mera smisk på sin blåa bak.
Slynan ville vibrera sig lite så det kunde hon ju få göra.
Tog därför ett fast tag om hennes ena bröst o sög o nafsade på hennes bröstvårta. När hon kommit en gång ville hon en till så då över gick jag till ett fast grepp om bröstet o smiskade det. Då kom hon i en ännu kraftigare orgasm så det sprutade i trosorna på henne. Japp hon fick ha trosor på sig för hon skulle sova i sina sjukhustrosor.

Idag ska vi se vad Mr M kommer på för ideér när han är på jobbet.
Slynan ska tas om hand numera på en ny nivå.

Smisk

Mr M tar sig friheten att flytta över Slynans dagboks inlägg från Ds hit.

Ett stadigt tag om min hals. Reflexen blir att jag vill svälja men det tar stopp.
Han spärrar ögonen i mig och väser: - Du är min.....

Greppet flyttar sig från hals till nacke när han tvingar ner mig över hans knä.
Skinkorna är hårda och blåa sen gårdagen och jag hinner tänka "Det här går inte" med ens jag hör handflatan vina genom luften. Smäll på smäll kvider jag mig igenom samtidigt som han fortfarande håller ett stadigt tag om nacken, jag kommer ingenstans.

Då känner jag den nyvässade eggen mot min skinka. Långa bestämda drag framkallar en svidande smärta. jag känner att det är fina långa snitt. Såna där snitt som tar många minuter innan dom börjar blöda. Sedan viner handflatan igen och nu börjar jag bli oerhört kåt.

Han puttar bort mig, reser sig ur soffan och kommer tillbaka med wanden.
Trycker mig återigen ner över sitt knä och placerar wanden under mig precis över klitoris.
Slagen börjar vina igen och nu kan jag inte hålla i mot. Orgasmen som följde tog mig till stjärnorna och även de som följde efter.

Gud vad jag älskar min man för det han gör med mig.

söndag 6 juni 2010

Mr M som E´s slav

Igår var det då dags för Mr M att bli utlånad till E.

Dagen började med ett par stringtrosor som skulle bäras bakofram.
Efter att Mr M varit o jobbat fick jag ta på mig kuklåset.
När det blev kväll kom E och Mr W hem till oss och vi gick iväg hem till ett annat par. Där började E styra över Mr M. Fick ta en tur med henne in på toan och visa stringen. Dessa bytte hon ut mot ett annat par gräsliga trosor. Mr M har haft roligt åt E som haft svårt för att gå pga piercingar så det straffade sig. Fick lägga ner en hel knäckeskiva i trosorna för att gå som E.
Så med skivan där blev det några timmar undertiden vi åt osv.

Senare så åkte vi iväg till det stora huset för ett besök på Dominakvällen.
Där fick Mr M ställa sig upp o visa sina gräsliga trosor för resten av Dominorna.
Efter en stund gick vi ner till en dungeon och Mr M fick klä av sig.
Kuklåset låstes upp och E började försiktigt känna på Mr M.
Hon smiskade, klämde, smekte och ömsom nöp.

Hon gjorde det med finess för Mr M fick en rosa bak som blev varm.
Har inte hänt innan. Sedan vände hon på Mr M så han låg på möbeln. Armarna spändes uppåt och benen spändes uppåt. Så där låg jag helt naken och uppfläkt inför henne o alla andra som ville se på. Det är ju en kick för Mr M att ligga så.

E började smeka min kuk och ner mot baken. För att få Mr M att vara tyst så placerades en dildo i munnen. Hon dränkte in kuken med glidmedel och började smeka o runka. Hon lekte med baken på mig för att reta mig. Det är ju inte ett problem då jag ju gärna har saker där. Hon placerade dildosar, glasstav, en kastanj i kondom mm i Mr M´s bak. Undertiden runkade hon mig och lagom när jag höll på komma slutade hon. Tillslut gick det inte att hålla emot längre utan jag kom i en ordentlig orgasm.

E ansåg att det inte var ett sprut utan en fontän.
Det bjuder jag henne på.
Däremot hade jag ju inte fått tillåtelse att komma så jag fick ta mitt straff.
Fick ta på mig en t-shirt då jag blivit kall och hon placerade en sån där bebis skallra som man kan sätta på bebisarmen på min kuk. Hon hade en plastsabel med sig som placerades mellan skinkorna. Klädd på det sättet fick jag gå ut i baren för att visa att jag hade kommit utan tillåtelse. Väl ute i baren insåg vi vad klockan var så vi fick snabba oss att plocka ihop.

Vi skulle ju nämeligen hem till Slynan som fick en behandling utav Mr W.
Men det får hon skriva själv om.

Min Slyna

Jag sitter nu här på morgonen på Sveriges nationaldag o känner inte för att göra något alls. Det enda som jag faktiskt vill göra är att öppet erkänna hur förälskad jag är i min Slyna.

Denna kvinna stormade in i mitt liv för ett antal år sedan.
Tyckte inte om henne överhuvudtaget första gången.
Vi träffades en gång till och pratade lite mera.
Sedan skrev vi på internet i några månader och det var nog bestämt redan då att det skulle bli vi. Det är en kärlek som växt fram under svåra hot utifrån.
Vi har gått igenom mycket prövningar och gör så fortfarande men våran kärlek växer från dag till dag.

Att få ha denna kvinna vid min sida i ur o skur är värt allt.
Att ta ett hårt tag i hennes nacke eller hennes bröstvårta när hon inte sköter sig är en kärleksförklaring. Att piska på henne är en kärleksförklaring men mest av allt är det det genom att finnas där för henne efteråt när hon behöver närhet.

Denna kvinna betyder allt för mig och jag vill inte byta bort henne mot något annat.

Så inse en sak jag älskar min Slyna och hon är min ägodel.