fredag 11 juni 2010

Om relationen osv

Det är en skön stund som Mr M o Slynan är inne i.
Den förändringen som vi gör i vårat Bdsm förhållande ger oss båda två en skön kick just nu. Vi utvecklas båda två väldigt mycket och vi formar det tillsammans. Att vi gör det får till följd att Mr M behöver inte vara smyg ug för att få Bdsm inslag i vårat liv. Nu är det Slynan som är ug och Mr M kan möjligtvis beordra Slynan att göra saker på honom. Det får helt andra följder för oss och möjligheter framförallt.

Det förekommer numera väldigt mycket fysisk kontakt på alla sätt.
Mycket pussar o smek för att Slynan ska känna en tryghet samtidigt som Mr M kan ta ett rejält tag om Slynans bröst eller skinka. Det har tillföljd att det blir som ett långt förspel. Eller att Mr M helt enkelt tar ett struptag på Slynan drar ner henne över knäet och smiskar upp henne. Det får till följd att Slynan får förväntningar inför den stora urladdningen och blir kåt.

Vi har diskuterat detta väldigt mycket och vi har hittat det vi vill ha.
Slynan skulle tex under veckan leta länkar till saker som hon dels bara blir upphetsad av men även saker som hon finner att hon har skräckblandad förtjusning till o vill prova själv. Detta har hon inte gjort så ikväll får hon ta sitt straff för det. Eftersom hon redan är öm så lär det inte bli bättre. Vi kan inte piska på så hårt här hemma pga barn så vi får gå på dom tyngre sakerna som inte låter så mycket men som är betydligt mera effektiva.

Inga kommentarer: