fredag 16 april 2010

Tack för maten o drycken

Mr M o Slynan var ute en sväng på The Mansion igår som ligger en bit utanför Örebro. Fick ju frågan vart det låg i en kommentar. Tänker inte gå in mer i detalj på vart det ligger. Hur som helst så ringde Lorden eller Husfrun till Slynan och bjöd ut oss på mat. Det var riktigt delikat att sitta i deras sällskap och äta plock mat. Att det helas startades o avrundades med lite Shivas gjorde inte saken sämre.

Så på sex fronten hände det inte ett dugg.
Somnade som en stock när vi kom hem.

Planerna har ändrats väldigt drastiskt för helgen då Mr M skulle ha flygit till London idag. Nu blir det inget med den lilla resan utan jag får stanna hemma. Absolut inga fel att njuta av ledig tid med Slynan. Så nu får jag fortsätta med mina projekt i helgen o skapa färdigt lite. Har ju påbörjat lite olika saker o nu kan nog en del slutföras iaf.

Med lite tur så kanske helgen kan innehålla lite knep o knop mest knopar hoppas jag på.

torsdag 15 april 2010

Skapade lite

Igår blev det en kväll med lite skapande.
Började att producera en del av stupstocken. Den ska bara slipas o rundas av lite i kanterna så är den klar att användas. Hann även med att producera en piska. Den provades bara på Slynan lite snabbt. Hon var lite för öm i kroppen för att klara den. Men den ska provas på valborg då vi åker till The Mansion igen. Det stället är ju vårat favorit resmål just nu. Både Mr M o Slynan har hittat hem där.

När vi är där ska Slynan minsann få stå i stupstocken igen.
Det är ett ställe som hon passar bra på.
Ska nog se till att vara lite elak mot henne igen då.
Det ska bli en lång natt med mycket perversiteter.

onsdag 14 april 2010

Lite allmänt om tillståndet osv

Det här med att kunna hålla på med Bdsm i hemmet är inte helt lätt.
Mr M behöver sova relativt tidigt om det ska fungera på jobbet.
När vi däremot vill syssla med avancerad form av sex blir det lite problematiskt eftersom barnen behöver ha gått o lagt sig. Det brukar resultera i att vi kan oftast börja efter att det att Mr M normalt gått o lagt sig.

En av fördelarna är ju att Mr M blir lugn i sinnet av Bdsm vilket skapar ett mindre behov av sömn. Igår tyckte Slynan att Mr M skulle ligga bojad o kedjad på golvet framför tv:n när hon kollade på något. Så där låg jag någon timme utan att göra något alls. Slynan ristade in något i Mr M´s rygg och avslutade det hela med att Mr M fick hämta en prostata stav och stoppa in för att sen stå o runka framför Slynan.

Däckade som en klubbad oxe efter den behandlingen.

Är så otroligt shopping sugen.
Finns mycket saker man vill ha men det får vänta lite.
Mr M får nya ideér mest hela tiden så det måste börja hända lite i hemmet snart. Det är ganska så många nya byggprojekt som ska fullföljas under våren sommaren. Fördelen är ju den att man faktiskt kan hållas ute numera utan att ha en pingvin hängandes i varje pungkula. Det är väl inga jätte märkvärdiga saker som ska byggas utan mest praktiska saker. Det tar dock lite tid att tillverka en del. Tiden börjar ju iaf att räcka till för att kunna få lite gjort och man ser att elräkningen börjar sjunka så det snart finns några kronor kvar till material.

Jag ska tex ha råd med ett par nya bojor o halsband till Slynan som inte ser ut som bojor o halsband utan bara dom som vet att det är det förstår. Dom ska gå att bara som smycken till vardags. Slynan behöver ett nytt brett läderhalsband med 3 öglor helst 4. Vi behöver köpa oss shibari rep för våra lekar. Slynan vill ha en till rostfri plugg men lite grövre. Det är bara några av sakerna som vi behöver investera i. Vill även ha en klädsel till Slynan som hon kan ha på sig när vi ska leka på lokal. Ska köpa kläder över huvudtaget till Slynan sådant som jag vill att hon ska ha på sig. En fördel är väl att vi närmar oss sommaren och då behöver inte Slynan så mycket kläder.

Det ska bli ett rent nöje att ta med Slynan ut på äventyr i naturen o piska upp henne utomhus. Jag vill kunna visa upp min Slyna för folk. Det ska försökas åka iväg till något nakenbad för att få vara som vi är med andra som också gillar nakenhet.

Mycket planer o drömmar som ska förverkligas.
Dock hjälper Slynan mig o jag henne med att förverkliga det.

tisdag 13 april 2010

Tack

Mr M måste passa på o tacka för vänliga kommentarer.
När dessa kommer från läsare som man vet följt oss länge är det ännu trevligare.
Så tack Salk, Fröken Helena och Kärleks knop.

Ni andra som jag känner och som vet att ni skriver kan gott ta åt er också. Just det att ni känner oss o vet vilka vi är men att ni läser här gör det ju bara bättre.

Nu blir det kvällsmat med Slynan innan läggdags.

Tuff dag

Idag blir det en hektisk dag det är mycket som ska hinnas med.
Första ska det jobbas sen ska det åkas o fixas saker inför helgen osv. Kommer att vara slut när jag kommer hem. Då ska man försöka vara social o familjär. Det är iaf tur att Slynans behandling i förrgår kväll gav ett enormt bra resultat igår. Jag var på ett rejält bra humör och var utvilad. Det är ju tyvärr inte så ofta för tillfället.

Slynan kom med lite saker som jag ska ordna med här hemma framöver.
Det är helt klart något jag kan göra inom kort.
Har lite andra planer på vad som ska göras med.
Det är väldigt mycket skapande just nu och det känns väldigt skönt att ha kommit igång med. Det är ju trotsallt sådan Mr M är. Det där med att sitta stilla o se på tv är inte riktigt min grej. Nä det ska hända något hela tiden. Kan vara därför jag tycker det är trevligt att vara fastbunden då jag inte har något annat val än att slappna av.

måndag 12 april 2010

Att utvecklas o finna ro

Mr M o Slynan förde en diskussion igår.
Det har varit en tuff tid med mycket lek men framförallt väldigt mycket annat som fått Slynan lite ur balans. Hon har inte fått tid att landa ordentligt. Att få landa är oerhört viktigt så man får lite distans till det som sker/skett. Man behöver bearbete väldigt mycket. Slynan är en väldigt fysisk person och njuter ordentligt av fysiska uppdrag men om det blir psykiska som att man säger åt henne att städa tex då blir det kaos.

Detta håller vi på och tränar på för Slynan vill kunna göra det också och njuta av det. När Slynan leker med Mr M är det en annan sak för jag har lättare för det psykiska än det fysiska. Jag ligger gärna fastbunden i någon timme innan hon börjar tortera mig. Att känna sig utlämnad o "uppfläkt" ger mig bara sinnes ro. Medans Slynan gillar inte alls att bli hanterad så.
Detta är något som vi jobbar med.

Nu på sista tiden har Slynan korsat många gränser för sin egen mentalaspärr.
Det kostar helt klart på en massa för henne psykiskt. Hon själv har inte sett sambandet mellan det och hennes ruttna mående. Mr M har väl inte kopplat det heller då hon inte sagt något om det utan bara mått dåligt. Visst man märker ju att det är något men det är svårt att veta hur allvarligt det är när hon inte säger det.

Så igår hade vi en diskussion och hon berättade, då var det ju en självklarhet att det var så det var. Så Slynan ska få vila lite från sina uppdrag några dagar nu.
Däremot så är det ju så att med Mr M är det lite annorlunda vilket Slynan inte har förstått när Mr M berättat innan. Men igår ramlade poletten ner i henne.

Ju tröttare o segare Mr M är dessto mera behöver han bli utsatt för Slynans elakheter. Det ger mig ett lugn i kroppen. Så igår band hon fast mig efter att jag duschat där fick jag ligga i en timme medans hon någon gång ibland klämde lite på mig. När hon själv skulle duscha så ändrade hon ställning på mig så jag var ännu mera utlämnad. Efter hennes dusch så fixade hon lite innan hon satte sig gensle över mig o onanerade. Det är en grym känsla att ha en fitta några cm från munnen men inte kunna göra något. Hon avslutade med att piska mig med diverse saker som hon provade. Vi ska hitta vad som fungerar på Mr M. Som avslutning för mig så fick jag runka o spruta över henne medans hon piskade mig med ridspöet.

Men av någon underlig anledning så släpades dammsugaren in i sängen efteråt men det får Slynan själv beskriva varför.

Mr M hoppas dock att Slynan kan vara så vänlig att hon tar hand om mig ikväll igen. För så utvilad som jag vaknade idag var det längesedan jag var. Bara det är ett tecken på att det fungerar som avslappning.

Älskar dig Slynan.