onsdag 14 april 2010

Lite allmänt om tillståndet osv

Det här med att kunna hålla på med Bdsm i hemmet är inte helt lätt.
Mr M behöver sova relativt tidigt om det ska fungera på jobbet.
När vi däremot vill syssla med avancerad form av sex blir det lite problematiskt eftersom barnen behöver ha gått o lagt sig. Det brukar resultera i att vi kan oftast börja efter att det att Mr M normalt gått o lagt sig.

En av fördelarna är ju att Mr M blir lugn i sinnet av Bdsm vilket skapar ett mindre behov av sömn. Igår tyckte Slynan att Mr M skulle ligga bojad o kedjad på golvet framför tv:n när hon kollade på något. Så där låg jag någon timme utan att göra något alls. Slynan ristade in något i Mr M´s rygg och avslutade det hela med att Mr M fick hämta en prostata stav och stoppa in för att sen stå o runka framför Slynan.

Däckade som en klubbad oxe efter den behandlingen.

Är så otroligt shopping sugen.
Finns mycket saker man vill ha men det får vänta lite.
Mr M får nya ideér mest hela tiden så det måste börja hända lite i hemmet snart. Det är ganska så många nya byggprojekt som ska fullföljas under våren sommaren. Fördelen är ju den att man faktiskt kan hållas ute numera utan att ha en pingvin hängandes i varje pungkula. Det är väl inga jätte märkvärdiga saker som ska byggas utan mest praktiska saker. Det tar dock lite tid att tillverka en del. Tiden börjar ju iaf att räcka till för att kunna få lite gjort och man ser att elräkningen börjar sjunka så det snart finns några kronor kvar till material.

Jag ska tex ha råd med ett par nya bojor o halsband till Slynan som inte ser ut som bojor o halsband utan bara dom som vet att det är det förstår. Dom ska gå att bara som smycken till vardags. Slynan behöver ett nytt brett läderhalsband med 3 öglor helst 4. Vi behöver köpa oss shibari rep för våra lekar. Slynan vill ha en till rostfri plugg men lite grövre. Det är bara några av sakerna som vi behöver investera i. Vill även ha en klädsel till Slynan som hon kan ha på sig när vi ska leka på lokal. Ska köpa kläder över huvudtaget till Slynan sådant som jag vill att hon ska ha på sig. En fördel är väl att vi närmar oss sommaren och då behöver inte Slynan så mycket kläder.

Det ska bli ett rent nöje att ta med Slynan ut på äventyr i naturen o piska upp henne utomhus. Jag vill kunna visa upp min Slyna för folk. Det ska försökas åka iväg till något nakenbad för att få vara som vi är med andra som också gillar nakenhet.

Mycket planer o drömmar som ska förverkligas.
Dock hjälper Slynan mig o jag henne med att förverkliga det.

3 kommentarer:

fröken helena sa...

Det låter om trevliga planer, och allt man vill köpa.
Det är synd att man inte har vunnit en stor vinst eller något i den stilen, för man skulle ju kunna handla ihjäl sig på allt trevligt som finns.

Men tur att drömma inte kostar.
Ha en underbar onsdag i solen.

Kram

andersbac sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
andersbac sa...

Vad härligt det låter med natur! :^)