torsdag 12 maj 2011

Mr M har varit enormt kåt dom sista dagarna och det ska Slynan få ta del av. Vi hade en kväll i förrgår när Slynan låg bunden en stund som avkoppling. Detta var tänkt att få en uppföljning igår dock kom andra saker emellan så det blev inget av. Så det får vänta tills idag för hon behöver det. Hon hade nog verkligen behövt det igår men det var inte genomförbart. Men som sagt det kommer ju en kväll idag med.

söndag 8 maj 2011

Igår ägnade vi en heldag åt varande med härligt skapande i naturen.
Så skönt att koppla bort vardagen lite.








Väckte behovet igen

Att vara ute och fota som igår sänker ju inte direkt lusten att fota.
Det var helt klart ett för långt avbräck i fotandet pga allt som varit men nu har man ju lust igen. Nu gäller det bara att hitta folk som ställer upp på Bdsm-bilder. Det är inga avslöjande bilder utan det handlar om detaljer som ska fram.

Det ska vara roligt att hållas samt en njutning för själen när man håller på.
Får väl om inte annat sätta Slynan på att ragga modeller.

Avkoppling på högnivå

Vi fick en riktigt härlig dag ute i naturen för att fota igår.
Det var ordentligt skönt att hinna ägna den tiden till varandra, sen är det en skön känsla att binda Slynan naken ute med risk för att någon ska komma.

Dessutom spenderades en del av kvällen i telefon med ett nytt par, Mr M hatar ju som bekant att tala i telefon men vi pratade på i 45 min så det känns som ett gott tecken på att vi kom överrens. Det var rakhet i samtalet och vi har alla samma grund idé vad det gäller sex.

Slynan ska få ta emot lite skönt spöstraff här senare under dagen för sina förselser.