fredag 25 juni 2010

Nu är det bara njutning som gäller. Poolen håller på att värmas upp. Det leder till badning ikväll förhoppningsvis. Med lite tur ett rejält vuxenbad. Känner rejält för att bada naken med Slynan det var ju över ett årsedan.

Midsommar

Så var det då dags för midsommar.
Ska bli skönt att det inte är en massa ståhej utan nästan som att vara med dom närmast sörjande. Det kan behövas lite lugn. Det mesta som ska hinnas med är gjort så det är inte så mycket kvar att göra idag.

Det ska faras iväg med barnen en sväng på traditionellt firande innan vi bara njuter här hemma. Ska bli ett nöje att se vad kvällen ger. Förhoppningsvis kanske det ger lite lek med stången

torsdag 24 juni 2010

Låg

Mr M var på ett riktigt dåligt humör igår.
Var riktigt nöjd en stund på dagen o positivt inställd.
Under kvällen ändrades det minsann.
Det är just nu väldigt mycket som ska göras på jobbet inför semestern osv. Mr M sysslar med saker som inte så många andra på jobbet gör vilket gör att jag får väldigt mycket ibland. Dessutom har jag mina egna projekt här hemma som jag organiserar mm. Det gör ju trotsallt att det kan bli lite för mycket ibland. Sen finns det lite andra saker som jag ännu inte kommer att ta upp här. Jag vill ha mer kött på benen om det först innan jag skriver om det.

Nu är det som tur är bara 6 timmar kvar på jobbet sen blir det lugnt några dagar. Då ska det bara klippas gräs o städas inför midsommar. Jag räknar stenhårt med att gå en grogg serverad med is när jag kommer hem idag. Det kan Slynan se till att jag får.

onsdag 23 juni 2010

Lite allmänt

Nu börjar det på allvar dra ihop sig till midsommar.
Mr M o Slynan ska tillbringa den hemma med goda vänner o familjer. Det ska bli riktigt skönt att bara vara o ta det lugnt. Med dom vännerna behöver man inte ha tråkigt o skulle man ha det så är det helt ok för vi umgås väldigt bra iaf.

Både Mr M o Slynan kommer att dyka upp på The Mansion under helgen tillofrån. Kanske inte samtidigt men vi kommer att finnas där. För att träffa andra vänner o bara hälsa.

Lite härliga midsommar bilder från läsare vore en trevlig överraskning till oss båda. Ta något med midsommar tema o släng iväg i ett mail. Sådant upskattas alltid.

I övrigt hoppas jag att ni kommer att porra ordentligt med stången osv under helgen. Det kan behövas lite perveriteter i vardags Sverige.

Mr M håller på o kollar inför badsäsongen vilka ev nakenbad som vi ska besöka. Det känns som om det är dags att komma iväg snart tycker jag.

måndag 21 juni 2010

Helgen

Mr M o Slynan har ju varit iväg på en minisemester.
Inget avancerat utan ett dygn hos en god vän.
Det började med en liten resa dit och när vi väl kom fram så blev vi mötta av Mr W ute på parkeringen o han hjälpte oss att ta in våra saker.
När vi sedan kom in i lägenheten möttes vi av E som stod i köket o lagade mat åt oss iförd enbart ett linne. Redan där var nivån på en avslappnande resa ett faktum. Vi åt en ordentligt god middag och drack gott hela kvällen. Att bara vara med varandra utan en massa måsten var fantastiskt skönt. Senare på kvällen skulle Slynan perforeras i blygdläppen. Så det blev en stund där Mr W stack nålar i min Slyna medans vi andra nyfiket tittade på. Så efter det gick Slynan också runt med enbart kläder på överkroppen.

Något hon helt klart kommer få göra här hemma med snart.
Slynan hjälpte till att få in en zuccini i E senare på natten eller snarare vi hjälpte nog alla till. Mr W skötte wanden och Slynan zuccinin och Mr M fick hjälpa till att hålla isär E´s blygdläppar. Något som var allmänt trevligt var det att när man sitter i fåtöljen o ser på tv så får E smisk i soffan bredvid. Det var lite den stämningen under hela dygnet.

Sådant gillas skarpt av Mr M.
Slynan var dessutom duktig både på fredagen o lördagen med sitt halsband. På söndagen kom det dock inte på. Vilket ska straffas idag.