lördag 21 juli 2012

Snart dags för 24/7

Nu börjar det att dra ihop sig till 24/7 den internationella Bdsm dagen och den ska ju firas ute på The Mansion då vi fått barnvakt för en kväll. Det ska bli riktigt trevligt att träffa alla underbara vänner som vi har över hela sverige samt i Norge. Så mycket underbart folk som vi har träffat tackvare Bdsm:et går knappt att beskriva. Människor med väldigt stora hjärtan och som man bara kan vara sig själv med. Det ska bli mig ett sant nöje att ta med Slynan på festen. Naturligtvis blir det ju troslöst som vanligt och denna gång får hon bära halsbandet o det korta kopplet som hon själv har köpt. Bojorna och kopplet ska tas på i bilen innan hon kliver ur den och tas av tidigast i bilen på väg hem. Ska redan idag börja gå igenom verktygen som ska med. Har tagit ett beslut för någon vecka sedan på saker som vi ska utveckla och några av dom sakerna ska Slynan få träna på både offentligt och hemma. En del saker väntar vi ju på att hon ska läka färdigt efter graviditeten då det kan ta ett tag så ska vi inte stressa på något.

Skönt

Igår drog vi hem till ett pervo par på kvällen bara för att komma hemifrån en stund och det är så skönt att komma hem till dom då man kan släppa allt. Nu var väl det mest perversa på hela kvällen att Slynan visade bröstet när hon ammade men vad spelar det för roll. Hur som helst gott sällskap får man inte nog av på något sätt.

onsdag 18 juli 2012

Kvällsmys

Härom kvällen var det med ett leende som jag tog ett rejält tag om nacken på Slynan för att tvinga ner henne på mage. När hon låg bekvämt tillrätta fick hon ett ägg placerat lite fel för att retas med henne. Plockade fram kniven som vi har för just detta ändamål och började försiktigt att rispa i hennes skinn. Slynan som inte var bunden eller bojad på något sätt rörde sig mer och det får ju följden att det gör ondare. Rispade in mönstret jag ville ha innan jag lät den vässade eggen göra sitt jobb. Snitten är så fina i huden att man knappt ser att det blir något. Slynan njöt efter en stund och jag fick ta en liten paus för hennes orgasmer. Smiskade rumpan med sidan på kniven för att få igång hettan i skinkorna. Efter att ha bearbetat hennes bak så smordes hennes fitta in med glid. Flaskan med alkogel togs fram och det smordes in på hennes skinkor (man vill ju inte ha någon infektion skyller jag på). Detta får alltid resultatet att det kommer ett vrål som dränktes i kudden. Samtidigt som hon vrålar bänder jag isär hennes ben och trycker in kuken i full längd direkt. Slynan knullas hårt medans hon trycks ner i kudden och det lättas ibland så hon får andas lite. Tömmer mig i henne efter en stunds av njutning. Slynan för liggandes på mage återhämta sig. På morgonen syns texten "HORA" ordentligt på hennes skinkor och Slynan kan stolt se på dom och påminnas av njutningen.

Nystart

Nu börjar vi känna att våran bebis börjar komma in i rutiner så vi har börjat engagera oss i Bdsm biten igen. Det känns skönt att börja utföra saker igen. Mera kommer inom kort.