lördag 12 december 2009

Snabb inlägg

Mr M tycker det känns lite smått roligt att ha fått igång en liten debatt. Håller med anonym om att vill man ha sin fitta/kuk behandlad via oralsex ska man själv kunna ge detsamma. Dock har jag varit i förhållanden där det tog 4 år innan kvinnan i fråga tog min kuk i munnen. Jag hade inte kunnat vara utan att slicka fitta så länge. Det handlar om ett ge o ta.↲Mr M o Slynan är nu inne i en sex period o det blir en del knullande för våran del. Vi klagar inte över det för det är ju bra skönt o härligt.

torsdag 10 december 2009

Ang kommentar

Kommentar om det att Mr M sa att Slynan är bi.

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Om Slynan":

Jag tror knappast att det har något att göra med att man är bi för att man ska kunna slicka och sedan kyssa tjejen.. Min pojkvän slickar mig och avslutar alltid det med en kyss, och jag lika så på han när jag gett honom oralsex. Jävla popcorn, det handlar väl om vad man själv gillar/inte gillar, inte vilken läggning man har..

Upplagd av Anonym för Mr M och Slynan den 10 december 2009 15.51

Mr M anser att det helt klart är en fördel med att Slynan är bi då hon själv gillar smaken av fitta. Därav mitt utlägg om att det är en fördel.
Visst finns det folk som gillar smaken utav fitta utan att vara bi.
Jag som bor med Slynan vet ju dock att hon är väldigt kinkig med just smaker o tack vare det är det en fördel att hon gillar fitta.

Så tyvärr har jag lite svårt för att acceptera att jag är ett popcorn bara för att jag skrev så. Det handlar om Mr M o Slynans erfarenheter av varandra och inte om alla andra. Den här bloggen speglar ju trotsallt våra tankar o värderingar inom sex.

Om Slynan

Mr M börjar hata vintern numera.
Jag är nog gammal som inte gillar den här årstiden.
Man vill inte gå upp på morgonen utan man vill enbart ligga kvar i sängen o njuta med Slynan. Att jag har Slynan gör ju att man har ännu mera lust att ligga kvar.
Njuta av o med henne. Känna hennes heta kropp mot min.

Just nu känner jag verkligen för att slicka fitta.
Känna den lite syrliga smaken av en kåtfitta.
En sak som är bra är ju det att Slynan är bi för man kan ju utan problem slicka henne o sedan hångla med henne. Hade ett förhållande tidigare med en kvinna som absolut inte kunde gå med på det. Slynan däremot berikar mitt liv på många sätt.

Att ge o få njutning med denna kvinna är helt underbart.
Vet ju så väl att hon ibland känner sig otillräcklig för mig.
Vilket hon absolut inte är, det händer ju att vi inte har sex på en vecka. Det är inte ofta men det händer. Då känner hon att hon inte räcker till. Mr M har inga problem med att hon inte kan eller vill ibland och en fördel med Slynan är att man då kan runka o spruta på henne. Alltså är hon delaktig i det hela iaf.

Skulle inte byta bort denna Slyna för något annat.
Hon är allt jag vill o ska ha.

onsdag 9 december 2009

Behöver avkoppling

Mr M känner sig lite lätt överarbetad just nu.
Skulle behöva få en omgång av Slynan.

Att hon har förberett allt när jag kommer hem.
Slynan gjorde det engång när hon kom in i duschen när jag var klar o tog ett rejält tag om kuken o drog mig med sig. Behöver verkligen få en brutal behandling just nu för att slappna av. Känna hur hon binder mig o häller stearin. Leker med mig på alla hennes perversa sätt. Bli utsatt för piskan, bojor, stearin, vrid o nyp osv. Få order om att tex stå på knä i sängen med armarna ihop bojade med benen. Så rumpan står öppen mot dörren med en plugg in stoppad o med ballgag i munnen. Tvingad att stå så medans hon duschar.

Slynan kan om hon bara vill men hon känner sig inte bekväm i det.
Dock kan jag säga att det blivit mycket bättre.
Nu sist när hon lekte med mig njöt hon tom av det.
Det är som sagt en rejäl avkopplning att ge sig hän till någon på det sättet. Att lita blint på någon är värt mycket. Slynan kan man lita på till 200%.
Vilket Mr M gör.

Julklappar o leksaker.

Mr M fick en tidig morgon igår morse.
Det blev så tidigt o stressigt så jag orkade inte ens att skriva.

Så nu får jag skriva lite istället.
Det börjar ju närma sig jul o man får hoppas att man varit snäll.
Det gjorde ju inget om man fick något syndigt av tomten.
Kanske en Slynan inslagen i present snöre. Se henne stå på alla fyra i sängen med present snöre som går mellan blygdläpparna o som snörar åt brösten.
Det skulle ju vara en perfekt julklapp.

Mr M får väl se vad det blir framöver med julklappar till Slynan.
Något ska man väl kunna hitta på.
Det handlar ju dessutom om hur räkningshögen ser ut i december.
Tyvärr kostar ju just sexleksaker väldigt mycket eller snarare allt som har med sex att göra kostar. Behöver ju byta ut en del av våra leksaker till lite nya saker. Vi har en del som blivit slitna. Dessutom vill vi gärna ha lite nya saker.

måndag 7 december 2009

Hektiskt söndag

Igår var en sån där dag som det var fullt upp.
En typisk söndag med andra ord.
Det var väldigt mycket som inte hanns med.

Vi har hunnit med att göra oss släta resp välfriserade båda två.
Slynan är slät o len o Mr M välansad.
Vi trivs bäst så med varandra.

Det blev dåligt med lek däremot.
Vi hann med lite.
Mr M hade lagt sig för att försöka sova.
Låg där med ena benet uppdraget då Slynan smyger in.
Plötsligt anar Mr M att det knäpper till men bryr sig inte om det. Inser senare att det var Slynan som öppnade en oljeflaska. Känner hur något trycks mot min bak. Slynan har varit o hämtat en latexhandske som hon har på sig. Hennes finger glider lätt o bekvämt in i baken på Mr M. Hon leker med sitt finger o kuken reser sig direkt. Det blir obekvämt att ligga på mage, så Mr M ställer sig på alla fyra.
Slynan tar då oleflaskan o häller olja som får rinna ner mellan skinkorna på Mr M. Oljan fortsätter via pungen ner på kuken där Slynan har sin andra hand redo.
Hon börjar massera o smeka kuken. I baken börjar hon att lirka in ett finger till medans Mr M bara stönar o njuter ordentligt.

När orgasmen börjar närma sig börjar Slynan lirka in ett finger till.
Så när sperman skjuter ut ur ollonet så har hon lirkat in 3 fingrar i Mr M.
Det var en grymt underbart skön orgasm. Fick återgällda Slynan med en omgång fittslickning. Vilket jag ju mer än gärna gör.

söndag 6 december 2009

Advents miss

Mr M kom igår på att han missade att ladda upp en adventsbild förra veckan.
Förra året började vi med det men det kom av sig.
Vi får se vad vi kan lyckas med i år.

Någon bild får det minsann se till att bli.
Man blir ju dessutom kåt av att ta dom bilderna.
Ska försöka få Slynan att leka modell i kväll.