torsdag 29 augusti 2013

Utveckling

På den sista tiden har knullena varit riktigt bra o sköna. Det har utvecklats åt rätt håll med hjälp av viss psykisk dominans. Selene är inte lika svår till att ta emot en del saker om man jämför med för några månader sedan.

Vi har utvecklats på flera sätt och tagit till oss av gemensam njutning vilket också ger oss en boost. Att njuta tillsammans av en tredje part är inte fel på något sätt och då vi båda går igång på att den andre gör något med den tredje osv.

Det har naken badats under året vilket har varit riktigt skönt också under den varma perioden. Vi har unnat oss själva saker och utvecklats tillsammans. Ser framemot den fortsatta resan tillsammans bara vi själva och med andra.

tisdag 27 augusti 2013

Många inlägg blir det.

Har nu kommit till inlägg nr 2000 på den här bloggen och det var ju ett tag sedan vi började den här på blogger. Innan dess fanns vi ju ett par år på metrobloggen och låg där länge med på topp 100 listan över lästa bloggar. Nu har antalet läsare minskat då sexbloggarna hade en boom för några år sedan. Intresset hos folk har minskat men inte behovet att skriva dom. Många dagssländor som kom gav allt och försvann istället för att hålla det på en lugnare nivå.

Tänkte skriva igår redan men kände att det skulle bli ett negativt inlägg och det ville jag inte.
Den sista tiden har varit riktigt bra och vi kliver på framåt mer o mer i våran relation.
Utvecklingen är suverän och vi får ut mer o mer av små saker, det viktiga är att vi gör dom. Vi tar till vara på möjligheterna på ett annat sätt och det ger oss mycket njutning.
Fokus nu ligger på att göra saker för våran njutning och på våra villkor.
Vi har skapat kontakter som ger oss en hel del att utvecklas med på många plan och som respekterar att vi gör det för våran skull.

Blicken är riktad framåt och det ska bli bättre framöver. Nu börjar rutinerna ta över när det gäller barnen osv. Det är mycket inplanerat framöver men då pratar vi mycket roliga saker som ska ge njutning på flera plan.

Så ett stort tack till dom av er som står ut att läsa om vårat sexliv.
Några trogna sedan många år andra som sporadiska läsare.