lördag 23 mars 2013

Funderingar

Har haft lite funderingar om varför det är svårt att hitta bra folk.
En del som vi haft kontakt med som verkar riktigt bra får andra saker i sitt liv som är viktigare vilket vi helt klart respekterar. Andra hör av sig o visar intresse sen blir det inget mer. Sen finns ju alla dessa nätrunkare som man blir ledsen i ögat på. Oftast män ska tilläggas.

Vi söker inte aktivt men det finns ju en del på önskelistan.
En maid som kan fungera även med barn men som vi kan nyttja som vi vill.
En ug-man som  kan klippa gräs osv samt vara tilltjänst som leksak för pisk, cbt osv.

Hur som helst får vi se vad som dyker upp.

Gaah

Hade sett framemot att bara ha ett barn hemma men det blev en ändring på det då ett annat barn skulle vara här. Sånt som händer men blir så trött på att vi som inte har något privatliv ska vara dom som alltid får ställa upp. Vi har ytterst sällan egentid och när det väl sker så ska vi ta barnen åt någon annan som väldigt ofta har egentid.

Får se vad kvällen ger säkerligen blir det något men vi får se vad.

Om kåtheten

Har åter igen haft en släng av den här förmiddagskåtheten och det är ju bara hoppas den håller i sig till kvällen. Ibland gör den ju det och ibland försvinner den runt 15 tiden. Brukar ju inte vara så svår att väcka upp igen på kvällen som tur är men det är inte samma sak riktigt.

En del saker får mig ju tok kåt så då spelar det nog ingen roll om jag är anti eller inte.
Gör man vissa saker så går jag igång direkt.

Njutning o projekt

Ny dag med underbart väder lite kallt bara.
Räknar med att hinna med lite projekt under dagen för att kanske kunna avsluta med lite njutning. Hade planer på att träna med S igår kväll men en händelse under dagen gjorde all lust bortblåst. Det krävs inte mycket för att man ska tappa lusten.

I övrigt så har ett annat projekt avslutats under gårdagen vilket gör att det känns riktigt skönt.
Nu ska jag bara njuta av det istället.
Just njutning är något som är trevligt att syssla med.

onsdag 20 mars 2013

Stressad

Jag är en människa som behöver lugn o ro på morgonen för att min dag ska fungera.
Selene är en människa man absolut inte ska väcka tidigt.
Detta brukar fungera riktigt bra när jag jobbar, men idag så är min arbetstid lite förskjuten samtidigt som S skulle upp tidigt. Detta resulterar i att hon ska hinna med 18000 grejor på en kort stund istället för att vänta med det tills hon har tid för det. Vilket är om några timmar.

Det blir kaos när en stressad S springer runt överallt och ska styra o ordna istället för att ta det lugnt. För att sedan lösa det som inte brinner under dagen.

Jag själv blir hyper stressad när hon bara springer runt och fixar.
Så jag måste ju erkänna att det är en rejäl tur att vi sällan går upp samtidigt.

måndag 18 mars 2013

Fick en suprise

Fick ett mms av Selene idag då hon smekte sin fitta med en latexvante på sig.
Detta får mig ju att bli glad eftersom jag själv njuter mycket av när hon har det och leker med olja på mig. Det är en enormt skön känsla och det kan även få henne att slappna av med vissa saker.
Även om det blir lent med olja så är det en annan känsla med latexet.

Moment 22

Något jag finner enormt irriterande är just det faktum att jag är brutalt kåt på dagarna när det inte går att göra något, men framåt eftermiddagen så försvinner det mer o mer. Det har ju helt klart inget med attraktion att göra utan snarare något med att vi har fullt upp. På dagarna på jobbet så har man tid att fundera o tänka en del.

Nu hjälper det ju till att vi knullar andra eftersom vårat eget sexliv får en boost av det.
Men likväl så är jag dyngkåt nu och då är inte klockan 10 än. Jag tror att detta är ett vanligt fenomen som folk inte talar om.

Samma sak som när jag blir anti-bdsm så blir jag sådan att jag inte vill driva något alls och då får vi en stiltje period för S vill inte vara drivande heller. Det blir ett slags moment 22 av det hela.

Nu går vi framåt

Det har hänt en del förändringar i det privata livet som säkert kommer påverka vårat bdsm liv till det bättre. Det har nog funnits en orsak till denna antiperiod som nu troligtvis kommer att lätta.

Dels kommer vi nog själva få lite mera vilja att leka men samtidigt så ökar nog lusten att vara mera utåt igen. Det är mycket på gång både här och där samt att vi som sagt byter ut en del av våra redskap. Vi kollar efter en del lekkamrater av olika slag för olika ändamål.

söndag 17 mars 2013

Utvecklas

Njuter väldigt mycket av vårat liv just nu men även av andras liv som går åt rätt håll. Det är ett nöje att se hur dom frodas numera. Vårat eget har sitt 24/7 och vi blandar in andra med jämna mellanrum. Även om det blivit mindre pisk osv så utvecklas vi på andra plan. Nu håller vi på lite och ändrar inriktning känns det som. Selene har börjat byta ut en del saker för att kunna träna på en del saker.

Det införskaffas nya redskap o nya kläder så det känns riktigt lovande.
För tillfället är det mest tiden som saknas men det finns stunder för det med om man vill.