lördag 20 augusti 2011

En sak som vore väldigt trevlig är att hitta en kvinna i våran närhet som man kan använda som kk. Någon som man kan träffa då och då för kravlös sex. Det måste finnas någon som kan hantera sex utan känslor och bara ha det för njutning. Det skulle naturligtvis ske med Slynans godkännande. Vill inte ha någon långt bort utan någon i närheten som man kan träffa då och då.
En del saker börjar kännas som om det vore riktigt trevligt. Ska minsann låta Slynan låna ut mig till någon tjej/kvinna för nakenfotografering. Jag har vissa idéer och låter den som ska fota ha fria händer. Jag tänker dock ha ett finger med i spelet om vem som får fota. Det är enbart till eget bruk som bilderna ska vara och jag använder dom som jag vill.

måndag 15 augusti 2011

Äntligen börjar stressen släppa på allvar. Här om dagen så hade vi ett annat par här och då gjorde vi något så perverst som att knulla våran egen partner utan kladd över gränserna. Det är ju nästan så man börjar tro att vi är lite smygvanilj. Men säg inget till någon om det. Mr M har varit väldigt trögstartad när det gällt sex och det brukar inte vara så. Fast det får man se till att ändra på. Sex kan man inte vara utan och Slynan har blivit rejält frustrerad under dom veckorna som det varat. Så nu får det komma tillbaka i rutin med barn som går o sover osv så vi kan ha vuxenstunder utan att det kan komma barn springandes.