måndag 12 mars 2012

Fråga-svars stund

Jag skrev ett inlägg om det här med kvinnomisshandel och fick en följd fråga på det av en läsare. Det brukar vi ju få någon gång om året.


Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Samhällsinfo":

Har en fråga jag har funderat på ett tag. Jag antar att ni har barn och då är min fråga om hur ni gör då, är ni inte oroliga för att era barn ska hitta era "leksaker" eller råka komma in i ert sovrum när du tex slår din kvinnas bröst? Tänker att ett barn kan bli väldigt traumatiserad av en sådan händelse. Sedan undrar jag också vad era barn och omgivning säger om de skulle se blåmärken och rivmärken på din kvinna? Tänkte att detta lätta kan skapa misstankar om misshandel fast ni inte ägnar er åt det utan BDSM.
/Smilla


Tycker det är bra att Smilla ställer frågan.
Vi är inte oroliga för att barnen ska komma in och hitta våra saker.
Våra Bdsm-leksaker förvaras i ett låst skåp när dom inte används.
Sen är det en väldigt viktig sak att våran lek sker när barnen inte kan märka det.
Antingen är vi inte hemma när det sker eller så sker det bakom låsta dörrar.
Vad det gäller märkena som är på bröst och på baken så är det ingen som ser dom eftersom det finns kläder. Dom första dagarna så är handduken kvar längre på hennes kropp osv. Sen är det ju så att märkena sitter på lite andra ställen om det skulle röra sig om misshandel. Mycket handlar om att prata med barnen när dom blir större så dom vet vad vi håller på med.Just nu är det en av dom som vet för han är uppe i den åldern att han förstår vad som ligger bakom allting.


Fick även en kommentar från en annan läsare som svar till Smilla.

Stoltz Sinatra har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Samhällsinfo":

Att barn hittar sexleksaker är något som kan hända och det är oftast ett större "trauma" för den vuxna individen som vet vad föremålet används till, vilket barnet oftast inte vet.

Personligen anser jag att man skall försöka att använda extremt starka ord som trauma som en beskrivning av en konsekvens när ett barn hittar en sexleksak.

När det gäller risken att barn kommer in när man piskar sin partner, så går den att minimera genom att man låser dörren om sig.

Jag har själv tre barn och har trots detta lyckats genomföra BDSM-utlevnad i hemmets lugna vrå.

Blåmärken och liknande kan döljas på många sätt - Om man tränar någon form av fysisk sport så är det inte ovanligt med blåmärken ;-)

Det är med andra ord inget mystiskt eller extremt svårt att kombinera BDSM, barn och en undrande omgivning.



Upplagd av Stoltz Sinatra för Mr M och Slynan den 11 mars 2012 16:11