lördag 20 november 2010

Gårdagen ägnades åt kurs. Det är inte riktigt så att man är direkt intresserad alla gånger. Dock krävdes det för att få jobba på en del ställen. Slynan hade en del straff att ta igen men vi var båda två rejält trötta igår kväll så det blev inget m det. Däremot när vi var och handlade på kvällen så började Slynan suga mig i bilen och det är alltid lika trevlig.

tisdag 16 november 2010

Straff på g

Det är en ganska så lugn tillvaro just nu.
Slynan har en del straff som ska tas emot, men tyvärr har hennes kropp inte riktigt varit med dom senaste dagarna så det får vänta. Inte nog med det så börjar den där veckan snart också.

Då vi inte har någon bur så är väl planerna på att börja med skamvrå snart.
Det är något som skulle svida ordentligt för Slynan.
Fast å andra sidan så var hon ju väldigt duktig o skötsam i lördags på träffen.
Nästa gång så vet vi ju vilken klädsel som krävs redan innan så då får hon ju klä sig för ändamålet redan här hemma.

Det här med mental dominans är något som vi båda har velat ha och nu har vi tillsammans med goda vänner (dom är goda på flera sätt) börjat införa det.
Fördelen är just denna öppenhet och att kunna utföra dominans i grupp. Det underlättar då Slynan och dom andra slynorna har varandra som stöd. Dessutom vet dom att vi är flera vilket är en trygghet då risken för övertramp minskar.

Den mentala dominansen kan ju trotsallt skada en del då man leker med många spärrar hos folk.

måndag 15 november 2010

Lördagskvällen ägnades åt möte inom en trevlig liten gruppering. Vi är ju några stycken som vill ha en del gemensam utlevnad på olika sätt. Så det blev en kombinerad herrmiddag och möte. Slynorna gick runt med bara bröst och bara underliv. Dom fick sitta på knä med blicken i golvet när vi diskuterade. Dom passade upp på oss och serverade mat o kaffe. Det var en kväll i min smak vilket vi kommer göra om fler gånger. Naturligtvis var värdparets sovrum tillgängligt för äventyr. Så där nere visade Slynan och en annan kvinna leksaker. Det blev ju sköna knull i den sängen med som avslutning på kvällen.