söndag 26 juni 2011

Tillfreds

Igår blev det att Slynan spontan ordnade lite barnvakt så vi kunde ta oss en tur till The Mansion. Väl där så är det ju en helt del härliga vänner man stöter på. Finns mycket skönt folk som man bara njuter av att umgås med.

Lite sadist har man väl blivit för det har ju blivit lite hårdare tag på Slynan.
Något hon bara mår bra utav.
Den mesta piskningen skedde med dom båda singeltail piskorna och dom biter väldigt bra. Det var många erotiska krigsdanser som utspelades. Slynan har däremot blivit enormt duktig på att ta pisk. Vi använde oss även av en rotting som vi kände oss tvugna att köpa då den var blodig efter åt. För er som inte är så vana så behövs det inte många smådroppar med blod på en bak som får pisk för att det ska smetas ut över hela baken.

Då jag ju gärna ser till att Slynan ska må bra så brukar jag smörja in baken med alkogel. Man vill ju inte att hon ska få någon ond infektion.

Hur som helst så var det en rejält trevlig kväll och det ska bli mig ett sant nöje att ställa henne på alla fyra ikväll för att trycka in kuken i baken på henne. Bara att få höra henne kvida vid varje stöt då min kropp går mot hennes bak. Varje gång hon kvider eller klagar kan hon få en klatsch på baken för att påminna sig om gårdagen.