onsdag 10 augusti 2011

Nu har äntligen en del av stressen släppt och det går att börja fokusera på annat snart. Har ju en del lustar att fylla ut och dom ska börja betas av nu. Inom en vecka så är väl den normala verksamheten igång igen.

söndag 7 augusti 2011

Riktigt dåligt humör

Mr M har fan kommit in i en riktig formsvacka.
Känner mig totalt apatisk inför i stort sett allt.
Det är på snudd till förmycket för mig med nu och det är väldigt sällan. Men när jag börjar känna mig konstant aggresiv då är det allvarligt.
Jag har en del projekt som måste avslutas här hemma inom 2 veckor för sedan måste det fungera och det gör att jag har en stress som gör mig irriterad. Jag vet ju att bara jag kommer igång så går det smidigt. Problemet är att det hänger upp sig på små skit saker vilket gör att jag kan inte genomföra det stora. För den här lilla saken måste göras först.
Dessutom vet jag inte när det ska finnas tid för att göra det heller.
Tiden räcker ju liksom inte till och jag blir ju inte piggare av att inte hinna med det jag behöver hinna med. Som för många andra så har den förbannade vintern som var spräckt ekonomin så det finns inte pengar för att inhandla det som behövs och när jag gjort det stora så går det inte att göra det lilla osv.
Det är en stor förbannade jävla spiral som enbart snurrar mer o mer.
Jag brukar inte vara irriterad någon längre stund men nu blir det fan bara värre o värre, dessutom har det hållit i några veckor redan.
Nog för nu så ska jag gå ut o köra huvudet i sanden en stund.