lördag 25 september 2010

Fullt upp

Idag är det då dags för The Mansion igen.
Ser framemot det som kommer att ske där.
Har en del saker planerade för Slynan sen får man se vad som händer i övrigt. Har ju dessutom en annan kvinna vid min sida ikväll som jag fick när jag fyllde av Slynan. Den kvinnan ska få hjälpa till på många olika sätt. Det är ju en känsla som jag inte är direkt obekväm med. Trivs väldigt bra med att styra flera.

Tanken är ju att jag ska ha några olika kvinnor som jag styr.
Dessa konkurerar ju inte det minsta med Slynan då hon är nr 1 iaf. Det är ju Slynan som vill att jag ska ha flera Slynor då hon går i gång på tanken att jag kan kontrollera flera.

Hade en trevlig disskussion med en annan sexbloggare igår via msn.
När man kan diskutera både det ena o det andra på ett bekvämt sätt så är det väldigt härligt. Vi har lite samma syn på en del saker och det finns en del i våra bakgrunder som vi har gemensamt det gör det hela bättre.

Håller för fullt på och försöker hitta lite härliga par som vi kan leka loss med på det sexuella planet men även lite ensamma tjejer/kvinnor samt killar/män. Det är mycket som är i görningen nu inför vinter halvåret. Man behöver ha något att kunna värma sig med när det blir kyligt. Skulle vilja ha tag i en kvinna i typ 25-års åldern som vi kan ta hem hit o köra lite med både på det mentala o sexuella planet. Så sökandet går vidare.

fredag 24 september 2010

Planering

Det drar äntligen ihop sig till helg.
Vi ska fara ut till vårat andra hem på lördag för att njuta.
Slynan kommer vara öm men hon kommer likväl njuta.
Mr M ska dessutom få sin födelsedagspresent då i form av en lånad kvinna. Hon kommer att få gå under mig och hjälpa till med både det ena o det andra. Ska bli riktigt fint att ha en extra kvinna med sig.

I övrigt så känns det bra för Slynan börjar ju redan bli nervös inför lördagen det bådar gott. Det är ju en av vitsarna med just dom besöken. Det är ett långt förspel då det börjas sms:as flera dagar innan och hon möts bara av ett hånflin. Man har ju en del grejor på g som behövs hjälp med. Då kallar man in dom andra för tjänstgöring.

Mera detaljer om detta efter lördagen.
Slynan fick iaf ett fint uppdrag igår som hon klarade galant.
Hon var väldigt skeptisk när hon fick det.
Kan dock säga att hon var nog klar med det inom en timme.
Så det ska hon få någon extra orgasm för som tack för gott uppförande.
Idag börjar ju uppvärmningen inför helgen och hon ska få vara en ordentlig Slyna som står till tjänst på alla sätt hela helgen.

torsdag 23 september 2010

Gårdagen o nya planer

Nu är det ordentligt städat i huset.
Det ska slaven ha en eloge för.
Han fick ju sin belöning då han fick sitta på golvet framför Slynan och runka tills han kom. Naturligtvis fick han ju städa upp efter sig själv också.

I övrigt så har saker ju som sagt lugnat sig lite.
Mr M har nu börjat sökandet efter någon mer Slyna att dominera på distans och som ska kunna träffas också ibland. Kan tänka mig en tjej/kvinna som ser det som en utmaning att gå under någon på distans. Det ska inte ta över era liv utan ni ska kunna sköta det ni behöver osv. Familj och sådant är viktigast och går före om det uppstår problem. Så det är upp till er kvinnor att söka på ropeart@live.se om ni känner att det skulle kunna vara något för er. Nu vill jag inte ha ett mail innehållande "jag vill" utan vi pratar om ett innehållsrikt mail med dina tankar o funderingar kring det hela med lite info om dig själv. Det är ju lite som att söka ett jobb dock utan lön. Lönen får man ju i mental tillfredställelse.

onsdag 22 september 2010

Slav besök

Nu har slaven varit här drygt en timme.
Slynan fick ta med sig honom för att ha bär hjälp vid lite shopping. När det skulle göras kaffe så tog han tag i det på direkten och under tiden som kaffet kokade så passade han på att städa köket. Han har varit bra flitig och farit runt här med trasa och torkat o fejat både här o där i huset.

Så intrycket har enbart varit positivt än så länge.

Nu rullar det på.

Nu är det som ni märkt mycket.
Både Mr M o Slynan är frustrerade över allt möjligt.
Dock börjar en del saker att lätta redan nu.
Mr M har haft en del tankar o funderingar på saker och det kommer nu att ske. Det är en sten som lättade efter gårdagen. Vi får se vart den nya stigen leder helt enkelt.

Mr M o Slynan fick ett mail på ett annat ställe.

"hoppas ni inte blockar mig nu, bondage o sånt är inget för mig
men när jag läste eran blogg blev jag fascinerad
det lät fint o nästan vackert"

Den här typen av mail visar ju att bloggen ändå går fram till mycket människor som inte sysslar med Bdsm. En sån här kommentar är något som vi faktiskt gillar. Att vi kan få en person som inte gillar bdsm att tycka att det låter vackert.

I övrigt har Slynan gått och sugit på karamellen om att jag ska skaffa mig flera slynor. Hon vill att jag ska ha någon på distans som jag kan ha och få utlopp med. Kan ju faktiskt säga att hon går nog igång på det hela. Så nu håller vi på och ska försöka hitta någon som får oss intresserade. Först o främst kvinnlig men jag kommer inte vara omöjlig för att ta hand om någon manlig heller.

Igår blev det ett skönt knull med nyp i bröstvårtor mm.
Det kändes som lite av en nytändning för oss då vi båda två var frustrerade o kåta. Att det var jag som tog initiativet gjorde ju Slynan mera kåt.
Som Slyna är det ju kåt hon ska vara.

tisdag 21 september 2010

Frustrerad Slyna

Slynan sitter uppe fast jag borde ha gått och lagt mig för länge sedan.

Jag känner en enorm frustration över att vi har så mycket att göra och så lite tid för varandra just nu.
Jag vill ha det där nackgreppet, handen som både smeker och smärtar, känslan av att lägga sig i någon annans händer. Vill inte vara den som tar intiativet då det får mig att känna som om jag styr och allt är på mina vilkor bara för att jag ber om det.
Men det är så satan mycket att stå i att jag inte ens förmår att öppna käften för att få fram exakt HUR mycket det behövs just nu. Jag har försökt att förklara men jag hör ju att orden jag får fram inte är i närheten av hur det känns så det går inte att förmedla känslan heller.
Han ser mig, han finns här för mig alltid oavsett hur mycket det är skrivet i agendan. Jag vet det, jag tvivlar inte en sekund på det.

Men jag är fotfarande i läget att jag behöver både en mental och fysisk chock och frustrationen bara växer.

Dessutom är det nog en väldans massa PMS på G och det gör det hel 99 gånger värre.

Det är mycket gnäll nu så jag ska banne mig gå och onanera så jag blir som folk.
Dam(m)suga kanske.....

/S

måndag 20 september 2010

Mycket nu

Mr M o Slynan håller på med lite olika saker o projekt just nu.
Det innebär vissa förändringar i vårat privatliv.
Absolut inget som är negativt utan vi uppgraderar oss själva lite bara. Det känns som om det kommer slå ut positivt åt flera håll.

Vi har en fullbokad vecka just nu som jag inte vet när vi hade senast. Det finns inte en dag som vi inte har bokat in något utöver jobb på. Det är möten o besök både här o där. Visserligen positivt men det känns som om fritiden får vänta ett tag.

Det ska komma 2 slav besök under veckan, för att se om det fungerar.
Sen är det höstfest ute på The Mansion också vilket jag ser framemot. Skulle bra gärna vilja hinna bli förkylningsfri innan dess också.