lördag 1 mars 2014

Planerar en ev fest

Jag var ju som bekant iväg på en tripp till Göteborg för en vecka sedan på festligheter.
Detta har fått mig sugen på att dra ihop något med en god blandning på folk.
I Örebro är det en stor brist på just fester sedan Darklife lades ner.
Nu finns ju alternativ för Bdsm folk tack vare The Mansion.

Jag skulle dock vilja ha en större blandning med folk för att kunna fånga upp och skapa en större gemenskap i Örebro. Som det är nu får väldigt många åka iväg till dom större städerna på äventyr inom sin genre. Jag skulle vilja blanda Bdsm folk med fetish folket. Saken är ju den att vi alla är en minoritet och behöver kunna känna att vi kan leva ut våra lustar.

Såg en ganska intressant fest form på ett annat forum och ska höra mig för hur den fungerade i praktiken. Jag ska börja se mig omkring efter en lämplig lokal, frågan är ju om folk är villiga att åka några mil eller om det måste vara i Örebro.

Jag börjar med att presentera min idé här och kommer längre fram att presentera den på en annan site för större respons. En annan fråga är ju om folk utifrån är villiga att komma osv.

Bolla gärna med mig.

fredag 28 februari 2014

Mycket funderingar

Var igår iväg på polyfikat som jag drar ihop i Örebro varannan torsdag.
Igår var det en av deltagarna som har samma tanke sätt som mig.

Jag/vi har varit swingers och njutit mycket av det.
Jag har dragit ihop gangbangs för att ge Selene njutning samtidigt som jag njutit av att hon blivit utnyttjad. Sådant kan komma att ske igen.

Jag har däremot en saknad över att inte ha en relation till, det handlar inte om att bara ha sex som många tror. Det jag söker är någon som kan ha en relation till med allt vad det innebär. Man måste finnas där på alla plan, mår någon dåligt ställer man upp, man kan kolla på tv o mysa i soffan, man kan vika tvätt osv. Allt som man faktiskt gör i en relation.

Saknaden efter detta ger mig en stor tomhet och det verkar vara väldigt svårt att hitta en kvinna som är villig att leva med detta. Nu har ju inte jag några krav på att hon ska ha enbart mig utan hon har samma frihet att leva ett likadant liv som mig/oss.

Vi har hittat hem ytterligare en gång och mår bra av att leva så här.
Sen vore det ju naturligtvis en stor bonus om personen i fråga gillar bdsm då både jag o Selene skulle kunna roa oss ibland tillsammans med henne. Jag skulle inte se några som helst hinder i att hon har barn osv.

Så frågan är ju hur man kommer i kontakt med någon tjej/kvinna som är villig att leva detta liv med mig/oss.

tisdag 25 februari 2014

Over the edge

Har under den sista tiden sprängt en del gränser för Selene.
Dessa gräns överskridningar har varit tuffa för henne och hon gillar det inte men som sagt hon gillar att jag gör dom med henne.

Själv har jag njutit ordentligt av dessa saker som visar hur stark hennes vilja att göra mig tillags är.
Det är inte lätt när man har mentala spärrar som körs över och hon kapitulerar inför dessa.
Det är otroligt starkt gjort av henne och jag älskar henne oerhört mycket för just sådana saker.