torsdag 17 oktober 2013

Njutning

Som vanligt när man planerat eller snarare tänkt att njuta av Selene så är det något barn som inte behagar sova som det ska. Nästan alltid olika barn så det är inte bara ett barn. Det är precis som om dom känner på sig att vi vill njuta av varandra. Det var några dagar sedan sist vi njöt av varandra. Njutning har funnits fast på andra håll. Nu innebär inte njutning bara penetration för oss utan det kan vara bara närhet osv. Sådant har funnits varje kväll.

Selene sover numera bojad sedan nästan 2 veckor tillbaka och det ger henne ett lugn i själen o kroppen. När jag tar av bojorna på morgonen när jag går upp så blir det en stund med smek o mys. Denna lilla ritual är viktig på flera plan.

Man måste ägna varandra uppmärksamhet då förhållandet alltid ska vårdas, framförallt om man som vi träffar andra.

Stress

Idag har det varit en riktigt stressig dag på ett udda sätt.
Vi har varit tre yrkesgrupper på en yta av ungefär 4 kvadratmeter.
Vi var först på plats för våran del då vi fått förtur, under tiden började andra omgången på sitt hörn medans tredje fick vänta tills vi var klara med vårat. Vi hade fixat våran del till halv nio i morse. Allt skulle vara igång kört kl fyra. Vi blev alltså tvungna att vänta tills det var dags. Kl två började det hela provstartas och det gick ju sådär eftersom yrkesgrupp nr tre inte lyckats med sin del.

Nu blev det inte värre än att vi tillslut kunde starta upp anläggningen kl fem istället för fyra, men sedan kl två har vi alla åtgärdat grupp tres fel.

Sånt här när man är beroende av en massa andra människor kräver en samordning vilket inte fanns. Vi hade stillestånd på en hel industris servrar och dom behövde igång.
Så när vi åkte hem runt sex så var folk fortfarande kvar och höll på med driftsättningen.

Nu har jag äntligen landat hemma och ska förhoppningsvis få njuta av min Selene ikväll om barnen tillåter det.

onsdag 16 oktober 2013

Fotande

Den sista tiden har vi trotts stök hunnit med att ta oss en trevlig fotostund tillsammans med våran goda kvinnliga vän. Detta resulterade i några timmar ute bland löven.
Vackra bilder med ett genomgående erotiskt/dominans tema.
Vi får se om några av bilderna kan hitta hit framöver.

Det är mycket som blivit lugnare även om stressen finns i bakgrunden.
Att det är kämpigt ibland får man ta och då släpper vi allt annat för att göra det som får oss att må bra.