lördag 9 november 2013

Riktig formsvacka

Gick igår eftermiddag ner i en rejäl form svacka, den dök bara upp och ville inte riktigt ta slut.
Nu tror jag iofs att den är borta idag. Fast man blir så förbannat irriterad när den kommer.
Gick och sov middag för jag var så satans trött för att se om det hjälpte men icke. Var sur o vresig på kvällen med tillhörande huvudvärk, så barnen fick sin del när dom lekte och stojade.

När jag väl gick o la mig för att läsa kom underbara Selene in och hon bojades som vanligt för att sova. Kunde ju naturligtvis inte låta bli att pilla o smeka på henne innan det blev ett knull som fick henne att spruta ett par gånger. Trevligt är det och att sedan ha henne bojad i famnen är inte helt fel. Som tur är så påverkade inte svackan den delen av vårat liv riktigt även om man kan vara svår startad.

fredag 8 november 2013

Svacka

Har av någon anledning kommit in i en trötthets period igen.
Det är slut på det tunga jobbet som pågått i snart sju veckor så nu gör vi en massa olika jobb igen vilket gör mig otroligt trött i huvudet istället för kroppen. Att vara trött i kroppen kan jag ta men trött i huvudet blir bara jobbigt. Somnar på soffan varje kväll nästan nu.

Annars har det varit en helt perfekt vecka.
Njutning på flera håll och i flera sinnen.
Att bdsm o sex kan vara så effektivt för att få ro i själen.

måndag 4 november 2013

Låghet

I dag är en sån där dag då det dippas för Selene. Något som är väldigt vanligt när man håller på med Bdsm. Det är oftast en reaktion på att något varit riktigt bra. Det är svårt för många som inte sysslar med det här att förstå. Det blir en till två jobbiga dagar som kräver mycket närhet och ömhetsbevis.

Nu är vi inne på dag två så inom kort kommer det att ge med sig.
Men som sagt närhet är det som behövs för att lindra det.