fredag 7 juni 2013

Någon väckte mig

Jag blev härom natten väckt av att någon smekte mig mellan benen.
Denna någon var Selene somvar lite pilsk.
Hon fick smeka min kuk och andra erogena zoner jag har så jag vaknade till.
Sedan började vi med en missionären från sidan med hennes ena ben upp över min axel iofs. Kunde inte låta bli att smeka hennes stjärt när det var så fritt fram. Tog oljeflaskan o hällde ner lite mellan skinkorna som jag sedan masserade in hennes bak med. Ett finger som penetrerade henne blev efter en stund två för att få in oljan ordentligt samtidigt som jag knullade hennes fitta. När det var inoljat och fint byttes ställningen till att jag stod på knä bakom henne.

Drog ut kuken ur hennes fitta för att låta ollonet nosa henne i baken innan inträngandet började. Det gäller ju att låta baken vänja sig med att något är på väg in.
Sakta men säkert så trängde jag längre o längre in i den delen av henne.
Började jucka långsamt för att sedan öka på tempot mer o mer.
Avslutade med ett ganska så brutalt tempo innan jag la satsen djupt inne i hennes bak.
Sedan fick kuken slakna inne i henne istället för att bara slita ut den.

Som efterspel blev det en stunds närhet o lite allmänt prat innan vi tvättade av oss och somnade.

söndag 2 juni 2013

Moment 22

Det är intressant hur saker o ting kan påverka en.
Har nu haft ont i rygg/nacke i flera veckor och det gör ju att mitt humör inte är på topp på något sätt. Jag blir irriterad för ingenting och har ingen lust att ta mig till med något heller.
Det har varit otroligt mycket motgångar och vi har haft fullt upp med saker i flera månader.
Igår vände en del saker vilket gör att jag kan väl börja se en ljusning iaf. Nu kommer det väl ta några månader innan det har rett ut sig helt.

Planeringen för sommaren har fått ändrats för det finns inte ekonomisk möjlighet till det. Vardags sakerna går före allt annat så är det ju. Dock känns det riktigt jävla surt när man ska få in pengar som man tänkt använda till saker och det direkt måste gå till vardags sakerna. Man tappar sugen att jobba över en massa då man gjort det för att ha roligt för pengarna.
Pengar är inte allt men just nu är det verkligen det för allt som kan gå sönder har verkligen gjort det.

Mina projekt stannar av helt för det går inte att köpa in materialet som går åt och lusten att göra andra saker bara försvinner. Jag behöver hållas med mina projekt för att rensa alla mina sinnen.

Nu har vi inte kunnat påverka det här på något sätt utan det har varit materiella ting som gått sönder och då pratar vi inte några glödlampor direkt. Det tillsammans med oväntade utgifter har ställt till det ordentligt. Vi har stretat på så mycket som det bara går och som sagt ljuset har börjat synas i tunneln. Det jobbiga är bara att det påverkar en så otroligt mycket.
Dom sista veckorna har det blivit värre o värre.

Känner mig riktigt gnällig just nu men det tänker jag vara för det är våran blogg.

Stillsamt

Det blev en riktigt lugn dag igår som avslutades med en grillafton med pervon och deras barn. Barnen lekte på gården så vi vuxna kunde samtala mer eller mindre fritt vilket var underhållande o trevligt.
Vissa överraskningar dök upp under kvällen vilket gjorde den bättre.

Nu blev det inget sexande alls igår men det var inte behövligt då ämnet ändå var berört under kvällen. Det var en brokig skara som var här med olika erfarenheter inom bdsm världen. Dock är det så att just det gör det så skönt o bra för alla är jämlika iaf. Det är mycket bra folk som vi omger oss med.