fredag 27 september 2013

Snart så

Nu drar det minsann ihop sig till äventyr.
I morgon är det då dags att åka iväg för en kväll i perversitetens tecken. Något jag ser framemot och det är det länge sedan jag gjorde inför en fest. Med undantag för C_S höstfest resp min födelsedagsfest.

Det finns flesra aspekter till varför jag ser framemot morgondagen.
Framförallt går vi in i en ny stil och många nya saker kommer dyka upp som ingår i våran ändring av synsätt och utlevnad. Det kommer att bli tufft med inte så mycket stilla sittande, fast det är det värt på alla sätt o vis. Jag kommer att njuta i dubbel bemärkelse och det kommer flera andra med göra.

Veckan efter kan bli tuff med efterarbetet eftersom jag anser att det är det viktigaste inom bdsm. Piska på någon kan vem som helst göra men att bearbeta psyket på någon och putta på gränser kräver ett rejält efterarbete. Dessutom är det mitt ansvar att vara den som är stabil både på festen och under övrig utlevnad alltså inte en droppe alkohol för min del. För mig är utlevnaden viktigare än alkoholen det ena klarar man sig utan men inte det andra.

Nä ta och fortsätta packa snören o träpinnar i väskan då.

onsdag 25 september 2013

Omkastningar

Vissa dagar är saker o ting bara för mycket.
Hade en hel del inplanerat igår eller snarare hela veckan är det mycket men igår var nog värst. Hade en fika inbokad igår kväll som jag fick hoppa över pga saker som man absolut inte rår över. Hade inte på något vis prioriterat fikat före det som skedde. Sen gjorde gårdagen att det blev ändringar för resten av veckan till det lugnare som tur är.

Så nu gäller det att komma igen för att återta laddningen inför helgens fest på The Mansion.
Ska bli trevligt att åka dit igen och göra det i ny skepnad.
Ändringar har skett och det kommer nog att märkas utåt också.
Så det blir en fest jag ser framemot på flera sätt.

tisdag 24 september 2013

Laddar

Nu har uppladdningen inför höstfesten på The Mansion börjat.
Det ska bli en trevlig tillställning i njutningens tecken. Att få gå loss med piskorna igen ger en mental tillfredställelse. Det i kombination med den mentala biten är ju en höjdare.

Just den mentala biten ger mycket nu.
Saker ska tas kontroll över och det ska ges stöd i vardagen.
Det är något som går att använda på många sätt.
En del har svårt att foga sig men det kommer långsamt men säkert krypande från deras egen sida. Vilket är väldigt intressant.

Utvecklingen går framåt och jag är riktigt nöjd med den här situationen som råder inom det här planet nu.

måndag 23 september 2013

Förändringar

När man lever i ett bdsm förhållande så är det intressant hur man ser när gränser pushas framåt. Man ser dom där små nyans skillnaderna. Hela förhållningssättet ändrar sig utan att för den skull göra den undergivne livegen.

Har sett den ändringen väldigt tydligt dom sista veckorna.
Vilket tyder på att vi har träffat riktigt rätt.