lördag 23 november 2013

Utveckling o tiden springer iväg.

Den här veckan har bara sprungit iväg.
Sedan i söndags har det varit med en ny inriktning igen.
Mitt och Selenes förhållande utvecklas konstant o det gör det med fart numera. Vi diskuterar allt och mer o mer faller på plats mellan oss.

Selene har en Dominant till som jag lånar ut henne till kontinuerligt eller snarare dom har ett förhållande skulle jag vilja påstå.

Jag har haft en ug:is på sessions basis sedan i höstas, i helgen hade hon en identitetskris vilket inte är så konstigt. Så jag fick ett sms av henne där det stod ganska så rakt upp o ner att jag behöver det här och då krävs det att du går all in. Sagt o gjort från o med i söndags är det all in som gäller. Så nu har jag inte en sessions baserad relation med henne utan någon form av 24/7 då även vardags dominansen finns där nu.

Hon fick ett test i tisdags för att se hur hon skulle reagera.
Hon skulle ta på sig stay up´s, trosor pga mens och sitt slav halsband.
Eftersom hon duschade en stund innan jag kom så var det ok med en tunn morgonrock också. När jag kliver in genom dörren har hon fixat lite stämningsfullt med tända ljus istället för en taklampa. Jag säger till henne att ta av sig morgonrocken vilket hon gör. Går och hämtar hennes skor.

- Ta på dig skorna.

Pekar på hennes rock som hänger vid dörren och frågar om det är den längsta hon har, vilket det var.

- Det är ju inte jag som får visa baken iaf.

Hon protesterar inte och argumenterar inte o ni ska veta att den konsten kan hon.
Rocken kommer på och den går iaf ner under skinkorna med några cm.
Det är lite försiktigt hon går till bilen, inga snabba rörelser där inte.
Vi åker ut till Mariebergs köpcentrum för att jag behöver lite saker, väl inne i butiken så drar hon med jämna mellanrum i kappan och blir lite röd om kinderna.

Väl tillbaka hemma hos henne så fortsätter kvällen med mental dominans i några timmar innan vi somnar tillsammans i sängen.

Alla detaljer avslöjar jag inte då dom är mellan oss men vi somnade skönt iaf.

söndag 17 november 2013

Lägger i driven

Det har varit en dag som gått upp o ner idag.
Kontentan så här i slutet på dagen får det till att bli en bra dag trotsallt.
Det har varit mycket diskussioner om allt möjligt och det har lett till en del goda saker. Saker som helt enkelt har utvecklats till nya äventyr. Tuffa äventyr som sätter mycket fysisk o psykisk press på mig. Jag ser det som en god utmaning inom min egen utveckling dessutom.

Den närmaste framtiden kommer vara tuff och jobbig men det är det värt, tur man har en fru som är insatt i det hela och förstår.

Så nu kan vi verkligen säga att jag har bytt växel och kopplat in fyrhjulsdriften.