lördag 10 mars 2012

Samhällsinfo

Jag lyssnade igår på radio på jobbet.
Det gör jag ju väldigt mycket då hörselkåpor är på väldigt ofta.

Det jag reagerade på och blev bestört av var att 1 av 5 kvinnor blir misshandlade i hemmet. Det innebär ju att väldigt många av dom man möter på stan bär på något som inte syns. Dom som misshandlar gör det ju ofta så det inte ska synas i vardagen. Jag som Dominant i ett bdsm förhållande blir äcklad över att det är så vanligt med misshandel. Är det något jag avskyr så är det kvinnomisshandel.

En följd fråga blir ju hur ofta är alkohol inblandat i detta.
Inom bdsm anser jag att det är förbjudet att vara alkohol påverkad vid en rejäl session då omdömena försvinner väldigt fort.

Tyvärr finns det många som inte kan hantera alkohol men som envisas med att dricka iaf. Kan mycket väl tänka mig att det finns många kvinnor och barn som smyger runt på tå i hemmen för att inte reta upp den tickande bomb som går runt där. Det är ju inte alla fall som anmäls och det sker säkerligen inte bara en gång heller utan upprepas år efter år. Straffsatsen för det hela är väl tyvärr för låg också. Många kvinnor är ju rädda för att anmäla eftersom dom ju lever med mannen och vet vad som kommer att hända vid en ev anmälan. Dom lär ju inte få det lättare osv.

Hur som helst så blir iaf jag väldigt äcklad av det.

torsdag 8 mars 2012

Internationella kvinnodagen

Då var det dags för den där dagen som ska vara märkvärdig för alla kvinnor då. Nu är det så att ni har fått en egen dag att förvalta. Så då är det upp till alla slynor där ute att visa att dom är värda den dagen.

Min Slyna här hemma ska få välja fritt idag vart hon ska bli knullad.
Antingen munnen eller baken. 2 alternativ det är valfrihet på hög nivå det.
Hennes bröst ska få sig en omgång med ikväll för att fira denna dag, blir nog till att tända några ljus för stämningen också. Eller var det för att jag vill droppa stearin på hennes bröst. Tror mest på det sista.

Nä hur som helst ska jag fira internationella kvinnodagen med att låta min Slyna plågas.

söndag 4 mars 2012

Min Slyna

Jag är så otroligt tacksam över att få äran att äga min Slyna.
Hon är inte livegen på något sätt, utan jag bestämmer vissa delar av allt. Det är en ära som är otroligt stor att få den tilliten. Vi har våra duster om saker o ting men vi är eniga i det mesta

Det som är otroligt viktigt är just det att vi pratar om allt.
Sen om man lyssnar på allt är ju en annan sak.
Vi finns där för varandra i alla sitiuationer.

Att stötta Slynan att göra nya framsteg inom Bdsm-biten är ett tungt ansvar som det gäller att förvalta väl. Det är mig en stor ära.

Ni som bara anser att det är den Dominante som bestämmer har helt fel, för det är den undergivne som ger sitt tillstånd till den Dominante. Så i slut änden är det den undergivne som styr. När dom väl gett sin tillåtelse så är det en annan sak. Dock finns det dom som bara för att dom har fått tillåtelsen anser att dom har full rätt att trycka ner den undergivne i skorna. Tvinga dom att äta ur en hundskål och slå på dom i något som mera liknar misshandel både psykist o fysiskt. Visst skulle jag kunna låta min Slyna dricka eller äta ur en hundskål men då enbart pga förnedringen i någon session. Hon är min undergivna men är precis lika mycket männinska som jag och har sina rättigheter.

Tyvärr finns det många därute som inte kan separera på Bdsm och misshandel.
Något jag aldrig skulle utsätta min Slyna för eller någon annan undergiven för heller.


Nu till det jag tänkte på från början.
Jag skulle bara säga det att jag älskar min Slyna över allt annat och njuter av att pusha henne mot nya gränser. Älskar att finnas där för henne i svåra stunder osv.
Hon är mitt allt. Även om jag tar för mig av hennes kropp på de sätt jag vill och när jag vill.