måndag 21 juni 2010

Helgen

Mr M o Slynan har ju varit iväg på en minisemester.
Inget avancerat utan ett dygn hos en god vän.
Det började med en liten resa dit och när vi väl kom fram så blev vi mötta av Mr W ute på parkeringen o han hjälpte oss att ta in våra saker.
När vi sedan kom in i lägenheten möttes vi av E som stod i köket o lagade mat åt oss iförd enbart ett linne. Redan där var nivån på en avslappnande resa ett faktum. Vi åt en ordentligt god middag och drack gott hela kvällen. Att bara vara med varandra utan en massa måsten var fantastiskt skönt. Senare på kvällen skulle Slynan perforeras i blygdläppen. Så det blev en stund där Mr W stack nålar i min Slyna medans vi andra nyfiket tittade på. Så efter det gick Slynan också runt med enbart kläder på överkroppen.

Något hon helt klart kommer få göra här hemma med snart.
Slynan hjälpte till att få in en zuccini i E senare på natten eller snarare vi hjälpte nog alla till. Mr W skötte wanden och Slynan zuccinin och Mr M fick hjälpa till att hålla isär E´s blygdläppar. Något som var allmänt trevligt var det att när man sitter i fåtöljen o ser på tv så får E smisk i soffan bredvid. Det var lite den stämningen under hela dygnet.

Sådant gillas skarpt av Mr M.
Slynan var dessutom duktig både på fredagen o lördagen med sitt halsband. På söndagen kom det dock inte på. Vilket ska straffas idag.

2 kommentarer:

frökenhelena sa...

Det låter som att ni har haft en härlig och avslappnad helg (man blir ju aningens avis där )
Det finns inget bättre en sällskap som man kan känna sig avslappnad och bekväm i :)
Kram

Anonym sa...

Finns ingenting som går upp mot en minisemester i goda vänners lag! Eller minisemester under någon annans lag...haha...:-)