torsdag 10 juni 2010

Idag på morgonen när Mr M skulle skriva sitt inlägg ville inte datorn starta som den skulle. Efter en återställning fanns det inte tid för att skriva. Igår kväll fick Slynan sätta ihop sina egna bröstvårtor med hjälp av gummisnoddar. Det grymtades en hel del. Dessutom skulle det prövas att piskas med blomsterpinnar. Det var inte direkt något hon uppskattade. Hon grymtade även över detta. Så hon fick lägga sig på rygg med armarna om benen så hon låg och visade underredet. I den positionen fick hon ta emot rapp med blomsterpinnen. Då hennes bak fortfarande är väldigt öm efter helgen så behövs det inte så mycket för att hon ska gnälla. Dock börjar vi komma in i det hela och Slynan lyder det mesta. Har en stark känsla av att hon trivs. Det är en form av 24/7 men jag kontrollerar inte allt hos henne.
Det är viktigt att man har en form av förspel och inte går direkt på. Ska sätta mig ner o skriva ihop ett inlägg om hur det fungerar för oss och hur vi gör. Det är ju verkligen inte så att hon släppt allt o gör precis som jag säger för hon har fortfarande en egen vilja.
Det är ungefär som att visa kärlek i ett vaniljförhållande innan som en form av förspel. Här bygger vi upp en helt annan förväntan.

Inga kommentarer: