måndag 18 januari 2010

Dagen efter

Gårdagen handlade mest om vardagliga sysslor.
Slynan höll på med sin landning efter sin behandling på lördagskvällen då hon fick ordentligt med pisk. Det tar lite mer än 20 min att landa efter en sådan sak. Det kan ta flera dagar innan man blir normal igen. Vilket gör det till en dum sak att göra tex en söndagskväll då man måste tillbaka till vardagen på måndagen igen.

Mr M var bra trött på kvällen men kunde inte låta bli Slynan när hon väl kom o la sig. Det började med lite smek o kel. Men sen blev det olje flaskan fram och hon fick en hand i sig. Bra tight har hon blivit och det måste tränas mer på att ha en hand i sig. Mr M har sagt att hon ska ha en hand i sig samtidigt som han tar henne i baken. Det provades igår men hennes fitta är lite förtrång fortfarande. Det ska gå så det blir till att träna mycket på det. Hon njuter ju enormt av just fisting och får orgasmer som är otroligt grymma.

Dock blev det inget smisk eller pisk igår utan hennes bak fick vila lite för att vardagen ska fungera. Den är ju trotsallt väldigt viktig när man har familj.

Inga kommentarer: