lördag 4 december 2010

Rapport från vardagen

Den här årstiden kan ju ta knäcken på vem som helst.
Man får ju ingen ork till något även om lusten finns.
Vi har varit sjuka till o från i flera veckor nu.
Är det inte Mr M som är hängig så är det Slynan som är dålig.

Det här skapar en viss frustration hos oss båda.
Något vi måste bryta. Alla ni som har familj vet att det inte bara är att släppa allt o göra en del saker. Man måste ju ta hänsyn till resten av dom som finns i familjen. Det gäller inom det mesta och får ofta resultatet att tiden inte räcker till.

Det finns en hel del saker som man skulle vilja ägna fritiden åt men det får man ta när barnen blivit större o mera självgående. (Längtar som fan). Tänk att kunna ägna sig åt varandra o ge varandra njutning både själva och med andra utan att det ska planeras till förbannelse. Nu har vi ju valt att skaffa barn så det finns inget negativt i det för dom ger mer än det kostar. Dock har ju inte alla barnlösa någon förståelse för det vilket kan ställa till enorma problem o konflikter.

Mr M o Slynan ska väl försöka ta sig iväg på någon resa framöver utan barn för att rå om varandra. Slynan kommer ju att få vara den slampa som hon är fullt ut då. Det är lite lättare när vi inte är på hemma plan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det snart blir som ni önskar.. Krya på er!

Anonym sa...

Älskar ni era barn? Ibland känns det som att ni inte vill något hellre än att bli av med dem. Vad skulle ni göra om ett av era barn kom på er under sex? Skulle de inte bli rätt chockade, skrämda och förfärade om de såg sin pappa binda och misshandla deras mamma?