tisdag 27 april 2010

Slynan ska få hembesök

Idag ska sotaren komma o göra ett besök i våran fläkt kanal.
Därför fick Slynan det hedersamma uppdraget att ha kort kjol utan trosor idag. Anser dessutom att hon som en god fru ska vara vacker när det kommer hantverkare. Alltså analsmycke på plats. Mr M är ju en form av hantverkare själv och anser att det gör faktiskt inget om folk (kvinnor) försöker se lite vackra ut när vi kommer hem till dom. Det blir ju lite roligare att jobba då allt blir så mycket trevligare. Där med inte sagt att dom behöver se ut som sexobjekt för det är det många män som inte skulle klara av.

I övrigt drar det ihop sig till valborg på The Mansion.
Har väl inte direkt planerat något denna gång utan det blir lite att se vad som händer. Har väl lite funderingar på vad jag vill utsätta denna underbara kvinna för. Jag vet ju många av hennes svagheter och det ska ju naturligtvis pushas på dom. Det är bättre att göra det där än hemma, för på plats så släpper Slynan mera på sig själv. Där kan hon triggas att gå längre än hon gör hemma. Däremot så klarar hon samma saker hemma sen för hon har gått förbi en mental spärr. Det gäller ju att utvecklas och må bra. Man ska inte pusha någon för långt så det blir en riktig drop av det hela. Det kan vara svårt att komma tillbaka ordentligt då.

2 kommentarer:

andersbac sa...

Man skulle blivit sotare i alla fall!!

Hans-Erik sa...

Mr M, Ser fram emot din rapport. Det är bra etikett att du ser till att din hustru är prydlig och representabal då hantverkaren kommer/HE