lördag 1 maj 2010

Snabbt om Valborg

Mr M o Slynan tillbringade ju som bekant Valborg på The Mansion.
Ett mycket bra val av oss får jag lova. Att bara komma dit är ju så avslappnande o bekvämt. Att träffa alla som vi träffat tidigare gör ju inte saken sämre. Det är en viss gemenskap mellan oss som träffats där flera gånger.

Denna gemenskap gör att när något par leker så blir det gärna fler som passar på att delta i samma dungeon med sig själva eller så helt enkelt hjälper man till o ser till så det fungerar. Mr M o Slynan gick en promenad i källaren o kollade lite då vi kom in i en dungeon där det städades upp från sessionen innan. Var på mannen i fråga undrar om vi inte ska pröva lite så upp med Slynan i sträckbänken och började pulla henne mot en orgasm. Men Slynan hade gett sig tusan på att hon inte skulle komma. Det var en tanke hon snart fick ge upp för orgasmen kom närmare o närmare. Tillslut kom hon inför denandre mannen.

Våra andra lekkamrater kom in o började delta när vi provade rottingen på Slynan. Så den ug började pulla Slynan samtidigt som Mr M piskade Slynan. Den ug fick smisk av sin Master varpå den tredje mannens ug kom in o blev placerad framför Slynan o piskad. Efter en liten stund började det sista paret att knulla framför Slynan medans vi piskade henne o pullade henne. Hur många orgasmer Slynan fick vet jag inte men det var ett antal.

Det kan vara lite svårt för nya ansikten att komma med på våra lekar men jag hoppas ju att dom gillade det dom såg av oss. För delen är ju det att har någon en stängd dörr så får man vara ifred. Det var vid några tillfällen jag störde mig på att folk inte respekterade att man är tyst om man får komma in o se på en session. Det händer ju väldigt ofta att man går in tillvarandra för att se på. Det är ju en del av njutningen att visa upp varandra. Men det var som sagt vid några tillfällen då folk stod o pratade högljutt i dörr öppningen. Det är väldigt störande för dom som håller på och försöker ge varandra njutning.

Men på det helataget en väldigt trevlig kväll med både nya o begagnade vänner.
Mera rapport kommer bara man får smälta in det hela.

3 kommentarer:

Master&slynan sa...

Låter härligt att få leka runt så där obehindrat av tid och rum....
Skulle gärna delta med slynan.
Själv så har vi dambesök från igår och fram till söndag, så Jag har fått huset städat av två slynMaider...
/Master

MissVeronique sa...

Jösses vad härligt!
Väldigt synd att inte jag och Mr-boogienights var där denna helg.. Det får bli en annan gång.

Anonym sa...

Vi måste ju få tacka för en härlig uppvisning. Slynan blev så kåt att hon flödade över av att titta på er *L*.
Vi kanske ses igen. Hälsn Kurt o Eva (Parvers på DS)