torsdag 26 november 2009

Verkligheten

Mr M o Slynan börja närma sig inlägg nr 1200 och har haft drugt 241000 läsare. Det är ju intressant att veta att folk är så pass intresserade av att läsa om vårat sexliv.Ser ju det som ett positivt betyg iaf med tanke på att vi ändå inte skriver renodlat om sex utan vi påvisar ju faktiskt det att man har ett liv på sidan av också. Vi har ju barn som många andra par men vi ser verkligen till att vårat sexliv fungerar väldigt tillfredställande för oss. Det gör att vi får en väldigt bra relation i förhållandet.

Ibland kan man ju mycket väl tänka att fy fan vad skönt det hade varit att inte ha barn, men dom är helt klart värda sin vikt i guld.
Dom kan vara påfrestande med jämna mellanrum typ var 10 min, men det får man leva med. Det som dom lyckas med att sätta käppar i hjulet för är ju vårat intresse för Bdsm som inte kan vara lika stort som vi skulle vilja. Just för att man kan inte ha saker framme hela tiden utan allt måste planeras ordentligt hela tiden. Barnen ska inte behöva hitta sin mamma eller pappa fastbunden och piskad tex. Våra barn har aldrig kommit på oss med att ha sex av någon form.

Annars handlar ju sex väldigt mycket om att kunna bli påkommen eller visa upp sig för oss men det är självklart inte barnen som ska behöva se oss. Hur mycket mardrömmar skulle inte dom få av det då. Att ni andra för mardrömmar av att se oss nakna o ha sex på bilder är ju ändå frivilligt och ni verkar ju inte ha något emot det heller.

Offentlig sex var längesedan vi hade så det blir till att ha det snart.
Har lust att boja fast Slynan utomhus och piska henne för att hon ska bli smått förnedrad. Vad det gäller förnedring är det skillnad på det med. Man kan förnedra någon på många sätt i vårat fall handlar det om att båda njuter av det sen kan man förnedra någon så dom mår dåligt av det. Man ska vara aktsam på vad som är ok o vad som inte är det. Inom just Bdsm världen har man väldigt bra koll på vad som är tillåtet och vad som inte är det. Oftast ska jag tillägga för det finns rötägg där i utkanten med fast dom får inte vara med i något sällskap.

Just inom den svängen så är det tydliga regler och folk är eniga med varandra. Sköter man sig inte har man inget där att göra så enkelt är det.
Så borde det vara på fler ställen anser jag.

Nu har jag inte tid med er för jobbet kallar o Slynan måste få sin morgon smekning över fittan innan Mr M åker.

Inga kommentarer: