lördag 13 juni 2009

Romantik ivardagen eller överlag

Satt o läste på Lady Sheilas blogg om romantik och att hennes man anser att romantik enbart uppstår när man lämnar hemmet o vardagen. Hon undrade då om män inte fantiserar/drömmer om romantik.

Slynan sa direkt till mig att du kommer att bli tokig om du läser det inlägget.
Mr M är en stor romantiker och anser att romantik hör hemma i vardagen o att när man är barn lediga tex tar något annat vid. Att ha romantik i vardagen är det som är viktigast för ett förhållande. Det är den där lilla klappen på baken eller smekningen i nacken när man passerar som gör att romantiken håller. Eller ett ömt sms när man är på jobbet.

Mr M skickar nog 10-15 romantiska sms om dagen till Slynan.
Jag är inte homo för det utan bara romantiskt lagd.
Lady Sheilas man tycker romantiken kommer då man lämnar hemmet vilket jag inte håller med om för det är då som vi spelar ut våra olika läggningar o gör allt som inte har med romantik att göra. Romantik har man när man har barnen nära för att visa dom hur viktigt det är med närhet o ömma ord till varandra. Det ger en stabil tillvaro för barnen.
Det är väldigt viktigt att vara romantiska inför barnen så dom helt klart vet vad som är romantik o att det är viktigt för framtiden.


Mr M anser också att just det att visa sig romantiski o fantiser/fundera om det visar att man har sunda värderingar om varandra. Jag kan vara hård o Dominant mot Slynan men likväl gäller det att tillstörsta delen vara romantisk för att visa hur mycket man älskar varandra. Det gör man inte genom att binda varandra o piska skiten ur sin partner o knulla brutalt. Det är något man gör med ömma ord o respekt mot varandra. Att ge varandra massage o närhet när det behövs det är vardagsromantik det.

Ett förhållande bygger enormt mycket på just vardagsromantik o jag anser att många män faktiskt är duktiga på det utan att vara bögar.

1 kommentar:

starsprinkle sa...

hejja hejja,det skulle finnas fler som tycker likadant som du!