lördag 27 februari 2010

Om bloggar mm

Mr M har kollat lite på statistiken som vi har på bloggen.
Har märkt att antalet läsare har ungefär halverats på ett år.
Min känsla är att många sexbloggar upplever precis samma sak.
Det var lite överexponerat med sexbloggar ett tag.
Alla skulle ha en och det skrevs lite om det ett tag sedan blev det mest tävlingar eller en massa bilder som man hittat på nätet. Tyvärr tappar dom bloggarna väldigt mycket charm då man inte läser om personerna bakom bloggen.

Mr M vill läsa om amatörsex i bloggarna.
Se amatör bilder med riktiga par inte något som man hittat på nätet.
Spontaniteten som finns i en blogg ger en riktigt bra läsning om man har lite intresse för sex. Mr M o Slynan har ett riktigt intresse för sex o det växer mer o mer.

En sak som vi har märkt är att folk frågar oss varför vi står som experimentiella på olika ställen. Ni är ju så avancerade så ni borde inte vara det. Nu är det ju så att man ska vara experimentiell för då är man inte fast i något fack vilket folk är så duktiga att placera sig i. Vi är experimentiella eftersom vi vill upptäcka mera saker o utforska mera inom sex o bdsm.
Vi är ena riktigt pervon med andra ord.
Stolta pervon är vi dessutom.

1 kommentar:

Morningstar sa...

Allt som går upp ramlar för eller senare ned. Jag tror att sexbloggandet var en modefluga som nu har planat ur. Många som letade efter chockerande bilder har kanske sökt sig till andra ställen. De som finns kvar är nog de som genuint är intresserade av sexualitet.