söndag 13 juni 2010

Känner mig elak

Mr M är idag riktigt sugen på att vara elak mot Slynan.
Vi hade under dagen besök och jag kunde då inte låta bli att nypa o klämma på Slynan. Jag är riktigt sugen på att prova dom nya piskorna som hon suttit o tillverkat under några kvällar. Det ska bli ett sant nöje att se hennes min när dom faller på hennes bakdel.

Som det känns just nu är det nog så att vi båda två vill ha en ordentlig urladdning. Det behövs märken som en bekräftelse på att det varit något rejält. Mr M är numera konstant småkåt på Slynan då det klämms o nyps lite titt som tätt.

Slynan visade dessutom på vänninan som var här idag hur hon gillar att hennes bröst blir behandlat. Det resulterade i att vänninan blev kåt. Nästan snigelspårs varning på det.

Det finns ett par piskor till som ska tillverkas av oss då vi är ute efter en del specifika saker. Mera info om dessa kommer senare på samma kanal.
Så den här helgen har gått väldigt mycket i knep o knåpens tecken. Mr M tillbringar dagarna med att pyssla o då inte bara pervo saker utan även vanilj saker som vi behöver. Slynan pysslar med pervosaker på kvällarna. Så nu börjar det bli så att vi måste ordna nytt förvaringsutrymme till alla våra perversa saker som vi har.

Det är med andra ord dags att bygga om sängen som vi (Mr M) vill ha den. I den kommer det då att finnas möjlighet att förvara både det ena o det andra.

Inga kommentarer: