måndag 19 juli 2010

Allmäna läget

Mr M o Slynan var ju som ni kanske märkt hos mycket trevliga vänner i helgen. Det är ju så att ibland hittar sina små oaser i sin närhet. Vi har haft en helt underbart skön helg. All den njutning som förekommit har gjort sitt och då talar jag inte om sexuell njutning. Utan den mentala njutningen som infunnit sig.

Visst förekom det viss sexuell njutning också men inte alls i närheten av den mentala. Mr M har fått nya ideér om hur man kan tukta Slynan osv. Dessa kommer det att skrivas om när dom sker.

En annan härlig grej är ju den orgasm-spärr som Slynan fick och som började gälla natten som gick. Hon tyckte att 25 orgasmer på en vecka är inget orimligt krav. Vad hon inte tänkte på är att på lördag är det 24/7 vilket leder till en rejäl stund på The Mansion. Där brukar orgasmerna kunna ramla in ganska så tätt. Så hon får minsann spara på dom för att få mycket njutning av den kvällen. Men framför allt ger den kvällen en riktigt skön mental urladdning. Det ska bli ett sant nöje att möta alla gamla vänner igen. Det blir en speciell kamrat anda när man umgås på det sättet.

Vi får väl se vad som kommer hända o ske den kvällen.
Det är bara Mr M som har vissa planer o tankar inför den kvällen och det får nog Slynan bara finna sig i. Nu vet jag ju att hon gör det då hon litar på Mr M när det gäller sådant.

Idag har Slynan i uppdrag att se till så Mr M blir representabel inför folk. Det innebär frisering både här o där samt utsmyckning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt med 24/7 helg på TM.
Kul att ni har gamla vänner så ;)

Tackar så jättemycket för ditt svar .
Tycker det känns viktigt att "bolla" tankar ...

Mvh nyans