onsdag 3 november 2010

Underbart o nya rutiner

Igår började vi låna ut barnen åt olika håll då det ju som bekant är höstlov. Dom skulle till sina andra delar av familjen. Det resulterade i en väldigt skön kväll där man inte blev sönder talad eller att man kände att det hela tiden var något. Vi njöt friskt i soffan av lugnet. Mr M gick in och tog sig en dusch innan han gick raka vägen fram till Slynan och stoppade kuken i munnen på henne.

När hon sugit en stund var det dags att kolla på tv en stund.
Som vanligt var det ju reklampaus efter en stund så då var det bara för Slynan att komma o lägga sig över knäet och få smisk med en träslev på sin bak. Detta varade under hela reklampausen. Helt klart en blivande tradition då det kändes helt ok.

Efter tv programet så provade vi en sådan där kukring med knottror och kulor i för att se om Slynan fick någon märkbar extra stimulans av det. Hon fick börja med att suga mig styv innan hon började rida mig. Tog fram ett rep och vi band hennes bröst så dom blev blodfyllda. Medans Slynan red så vibrerade hon sig själv med ett nytt ägg och Mr M smiskade hennes bröst med träsleven. Slynan kom flera gånger i ordentliga orgasmer, några så kraftiga så hon rasade ihop över Mr M.

Det hela avslutades med att Slynan fick lägga sig på rygg och Mr M tryckte upp hennes ben för att komma djupt in i henne. Tog inte lång stund innan jag kom i hennes inre. Slynan fick avsluta med en sista orgasm med ägget på klittan.

Sen avrundade vi med att bara ge varandra närhet en stund.

Inga kommentarer: