tisdag 26 augusti 2008

Längtar tills kvällen

Nu är Mr M på annan ort och kommer hem i kväll. Det ska bli så skönt att komma till Slynan. Bara att komma hem och få lägga armarna om henne en stund innan vardagen slår till igen. Mycket saker som ska fixas ikväll men det är det värt för det är till det bättre.

Kan ju vara en sån dag då Slynan väljer att gå utan trosor. Då kan ju Mr M känna lite vid tillfälle. Varför inte när vi bär ner saker i källaren. Det har ju inte blivit till något knull i källargången ännu.

Det enda som är heligt ikväll är att Mr M ska bada. Lägga sig i ett hett bad, raka sig ordentligt så skägget inte river mellan Slynans lår. Samt raka pungen så Slynan kan slicka likör från den utan att riva sig på tungan. Vore ju tragiskt om hon skulle få stickor i den.

Mr M har på känn att hans elakhet mot Slynan kommer tillbaka efter en stunds frånvaro. Längtar mer och mer efter att binda och piska henne. Skulle faktiskt vilja binda henne utomhus mot ett träd och piska henne. Kan ju bli en sån helg snart. Samtidigt vill Mr M att Slynan binder honom och är elak. (Det kommer när Mr M minst anar det) inte lika snäll som förra gången.


Men viktigast av allt så vill jag ge Slynan värme och närhet i natt.

Inga kommentarer: